30
stu
Zagreb
Sax!

Stereotrip: Promocija albuma "Mimo svijeta" u Saxu

Zagreb | Sax!

30. 11. 2023 | 20:00

Stereotrip: Promocija albuma Mimo svijeta u Saxu

Stereotrip: Promocija albuma “Mimo svijeta” u Saxu

share

Splitski alt rockeri Stereotrip stižu u zagrebački Sax promovirati album prvijenac „Mimo svijeta“ u sklopu jubilarne 25. sezone kluba!

Datum za pribilježiti u notese ili pametne telefone je 30. 11. (četvrtak)! Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 8 eura mogu se kupiti online preko CoreEventa ili na njihovim prodajnim mjestima. Na ulazu će koštati 10 eura.

Stereotrip je alt-rock bend koji je počeo s radom krajem 2019. godine, a oformili su ga Marko Petrović (vokal, bas) i Roko Leni Ukić (bubanj). Njima su se kasnije pridružili Ante Madunić (gitara) i Antonio Vuletić (klavijature). U lipnju ove godine za etiketu Street Pulse izdali su “Mimo svijeta” na kojem se nalazi 11 pjesama, a koji je dostupan na svim popularnijim digitalnim platformama. Sniman je u legendarnom mostarskom studiju “Pavarotti”. Saša Karabatak i Ivan Božanić (Pips Chips & Videoclips) producenti su materijala te ga je potonji miksao i masterirao u zagrebačkom studiju “Dan mrak”. Dosad su izdali četiri singla: “U omči vremena”, “Suze, krv i znoj”, “Oči od stakla” i najaktualniji “Oslobodi me” koje će ovom prilikom promovirati u Saxu! Vidimo se 30.11. u Palmotićevoj 22/2!

Sljedeći događaj