06
srp
Šibenik
Stadion Šubićevac

Šubićevac live - Nina Badrić i Tony Cetinski

Šibenik | Stadion Šubićevac

06. 07. 2024 | 21:00

Šubićevac live - Nina Badrić i Tony Cetinski

Šubićevac live

share

Šibenik ovog srpnja dobiva novi glazbeni festival – Šubićevac live, u sklopu kojeg će tijekom srpnja i kolovoza stadion Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik postati žarište vrhunske glazbene zabave!

Festival će predstaviti tri koncertne večeri uz više jakih imena domaće glazbene scene, a prvi će se koncert održati 6. srpnja kada će pozornicu podijeliti Tony Cetinski i Nina Badrić!

Šubićevac live je već sada jedan od najiščekivanijih glazbenih događaja u gradu festivala, a ulaznice za prvi koncertni spektakl Festivala uz Ninu i Tonyja od danas su u prodaji online u sustavu Adriaticket.com i na svim prodajnim mjestima u mreži Adriaticketa. 

Posjetitelji mogu birati ulaznice u više kategorija: od ulaznica za 25,00 EUR, do ekskluzivnih VIP platinum ulaznica (200,00 EUR) koje nude all inclusive užitak u koncertu, uz neograničenu hranu i piće u VIP restoranu i backstage pristup.

Također, u prodaji su i VIP Gold ulaznice (45,00 EUR) i VIP Silver (35,00 EUR) koje uključuju mjesto za stolom s minimalno 4, odnosno najviše 6 osoba.  

Sve ulaznice iz VIP kategorija dostupne su u ograničenom broju i organizatori očekuju da će se najbrže rasprodati. 

Sljedeći događaj

06
srp
Opatija
Ljetna pozornica Opatija
Richard Galliano i New York Tango Trio u Opatiji