17
kol
Pula
Arena

Tame Impala

Pula | Arena

17. 08. 2022 | 20:00

Tame Impala

Kevin Parker, alfa i omega Tame Impale

share

Na krilima kako aktualnih tako i svih prethodnih uspjeha, australski bend Tame Impala, 17. kolovoza će održati svoj prvi samostalni nastup u Hrvatskoj i to u jedinstvenom okruženju pulske Arene. Naime, pjesma „One More Hour“ s albuma „The Slow Rush” Tame Impale je nakon trending videa na TikToku doživjela novi porast slušanosti! Viralni video je zabilježio 5.7 milijuna pregleda i skoro milijun lajkova čime je pjesma Tame Impale doživjela veliki povratak – i to dvije godine nakon što je izvorno objavljena. Koncert u Areni upravo je i dio svjetske turneje Rushium s kojom bend promovira album „The Slow Rush”.

S druge strane, u radijskom eteru, suradnja Tame Impala s Dianom Ross se ovog ljeta pokazala kao dobitna kombinacija! Zajednički singl „Turn Up The Sunshine” (s nedavno objavljenog albuma filmskog glazbe za „Illumination’s Minions: The Rise of Gru”) te aktualni PNAU remix istoimene pjesme neizostavan su dio ljetnog programa radijskih stanica diljem svijeta.

Tame Impala predstavlja modernu mašinu pop nostalgije koja će usputno stati i u Puli, i to u savršenom trenutku, pred sam kraj ljetne zabave na našoj obali.

Sljedeći događaj

17 - 18
kol
Varaždin
Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu – Komorna scena Zvonimira Rogoza
Le nozze di Figaro