05
svi
Šibenik
Tvrđava sv. Mihovila

TBF

Šibenik | Tvrđava sv. Mihovila

05. 05. 2023 | 20:00

TBF

TBF

share

I ove godine u Šibeniku će biti održana Noć tvrđava, i to na sve tri kopnene gradske utvrde! Ulaz na tvrđave sv. Mihovila, sv. Ivana i Barone u petak 5. svibnja od 16 sati bit će slobodan za sve Šibenčane i goste, a program događanja provjerite u nastavku!

Gušt da prvi u 2023. godini zasviraju na sv. Mihovilu pripao je TBF-u! Kultne splitske hip-hopere pod tribinama u Noći tvrđava slušamo u njihovom unplugged izdanju, a koncert počinje u 21 sat. Godine glazbenog djelovanja TBF-a obilježene su hitovima koji harmonično i inovativno komentiraju svakodnevnicu i donose intimne priče u čijim se motivima mogu prepoznati mnogi. Generacije mladih odrastale su na njihovim pjesmama, a sada je došao trenutak da ih poslušamo u novom obliku.

“Dragi naši, nakon dugogodišnjeg koncertnog udaranja uzduž i poprijeko, zaželjeli smo se promjene i opuštenijih i intimnijih koncerta, tako da smo odlučili, ponovo nakon 12 godina, odraditi niz unplugged svirki. Prearanžirali smo pjesme koje ste već mogli čuti u toj varijanti i proširili listu pjesama koje su nastale nakon prve unplugged turneje. Prezadovoljni smo kako to zvuči i s uzbuđenjem očekujemo to podijeliti s vama. Vidimo se i slušamo“, najavljuju iz TBF-a.

koncertu pod tribinama sv. Mihovila moći će uživati 600 ljudi, a ulaznice se od utorka 25. travnja mogu preuzeti u City Pointu šibenskih tvrđava u Ulici don Krste Stošića 1 i u Kući umjetnosti Arsen na rivi. Prednost imaju članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje članske iskaznice. Jedan član može preuzeti dvije ulaznice i to od utorka do četvrtka 27. travnja, a nakon njih, odnosno od petka, po ulaznice mogu i ostali željni dobre svirke! I tu vrijedi pravilo jedna osoba, dvije ulaznice!

Sljedeći događaj

05
svi
Split
Hrvatski dom Split
Paula Jadrušić / Klavirski kvartet Time