04 - 05
velj
Zagreb
AKC Attack

Techno Girls Code: Elena, Pao, PusMus

Zagreb | AKC Attack

04 - 05.02.2022

Techno Girls Code: Elena, Pao, PusMus

tehno

share

Techno Girls Code: Elena | Pao | PusMus
Petak 4.2.2022.
AKC Attack
19 h
Upad: 10 kn
———————————————
Iznimno nam je drago da se u petak 4.2. družimo u Attacku uz tehno zvukove naših mladih isključivo ženskih dj imena. Iako svaka odiše svojim stilom, vjerujemo da će ova fuzija zvukova biti iznimno osvježenje na sceni.
PusMus
DJ-ica Pusmus sa svojim misterioznim, prljavim, hard trance i techno trakama voli zapapriti atmosferu dubokim basslineom i psy-trance zvucima. Poznata je po izbijanju iz cipelica te, osim što na njene trake cipelice same plešu, (odu)ševiti će vas finesama u brzim i jakim prijelazima i pumpanju kaosa u svakom prostoru koji odvodi do ekstaze. Trenutno vodi Underground d.o.o rejvere do najskrivenijih mjesta koje ispunjuje žustrim notama i još gušćom melodijom. Miksanje i veselje je počela shvaćati ozbiljno 2021. kad prima svoje prve plejere u ruke i kreće raditi krš i lom.
Možete ju pronaći na:
Instagram: @pusmus8 // @underground_d.o.o
SoundCloud: https://soundcloud.com/pusmus

Elena
Elena Mikac ili jednostavno Elena, mlada je DJ-ica nove generacije koja je na scenu stupila 2020. godine. Kreativni je dio ekipe iza Dobrog Housea, a sve veći interes za njezinim angažmanima opravdava njen široki opus sve od disca i housea do minimala i progresive.
https://www.facebook.com/djelenamikac
https://www.instagram.com/elenamikac/
PAO
Paola je novo ime na sceni čiji se zanat i krenuo razvijati unutar AKC Attacka, a za ovu večer sprema nam zvukove hypotic techna.

———————————————
❗VAŽNO❗
#covidsafeevent
S ciljem održavanja sigurnijeg događaja i sa što manjim ograničavanjem broja posjetitelja, ulazak na event biti će moguć samo uz predočenje Covid putovnice ili važećeg negativnog brzog antigenskog ili PCR testa ili potvrde o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Hvala na razumijevanju.
Događaj se održava u klubu uz poštivanje preporuka i odluka stožera za civilnu zaštitu u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom.
#covidsafeevent
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Sljedeći događaj

04
velj
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Zagrebačka filharmonija: Off ciklus