28
ruj
Zagreb
AKC Attack

The Big Idea

Zagreb | AKC Attack

28. 09. 2022 | 20:00

The Big Idea

idea

share

🏠28.09. u klub Attack nam stiže francuska pop rock senzacija The Big Idea!

⛵The Big Idea sastoji se od šest prijatelja iz djetinjstva: Matéo, Sinclair, Sacha, Victor, Louis i Pierre. U listopadu 2021. na svojoj jedrilici krenuli su u pustolovinu Atlantikom gdje su na sred oceana snimili svoj prvi transatlantski album kojeg ćemo imati priliku poslušati upravo u Attacku!
Na sceni djeluju još od 2015., snimili su nekoliko EP-ja i tri albuma što im je omogućilo gotovo 150 koncerata diljem Europe.
Kako bi od prilike znali što očekivati i bolje upoznali ove vesele francuze, bacite uho na live izvedbu pjesme The War:


web: https://thebigidea.fr/
BC: https://thebigidea.bandcamp.com/
Podržite dobar gig srijedom, vidimo se!
Upad: 40kn
——————————–
Koncert se provodi kroz program udruge AKC Attack Kasetofon kojeg financijski podržavaju Ministarstvo kulture republike Hrvatske i Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu.
📼KASETOFON je novi klupski program udruge AKC Attack s ciljem promocije i razvoja alternativne scene s naglaskom na indie pop rock ekperimentalnu glazbu. Osnovni cilj projekta je približiti publici glazbenike koji izlaze iz konkretnih žanrovskih okvira zbog unošenja novih elemenata u glazbena djela ali i live nastupe. U prvom redu, cilj je istaknuti manje izvođače koji još pronalaze svoju publiku te na ovaj način taj proces mogu ubrzati i u pozitivnom smjeru nastaviti sa daljnjim razvojem.
————————
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Sljedeći događaj