11
tra
Zagreb
Tvornica kulture

The Croatian Pink Floyd Show u Tvornici

Zagreb | Tvornica kulture

11. 04. 2024 | 20:00

The Croatian Pink Floyd Show u Tvornici

The Croatian Pink Floyd Show

share

Hrvatska senzacija svjetskog kalibra, The Croatian Pink Floyd Show, nastupaju 11.travnja 2024. u Tvornici Kulture!

S velikim veseljem najavljujemo koncert The Croatian Pink Floyd Show-a koji će se po prvi puta održati u Tvornici Kulture!

Croatian Pink Floyd jedan su od onih bendova koji se ističu kvalitetom u svakom pogledu. Njihovi nastupi su moćni, jasni i zavodljivi.  

Većina je benda iz Karlovca, gdje su se 2016.godine zvanično oformili, a svoj prvi „pravi“ live nastup imali su 2018.godine. upravo u Karlovcu, u Domu OSRH Zrinski.  

Sam projekt pripremali su pune dvije godine, kako bi ispunili visoke uvjete i očekivanja koja su si nametnuli, breme koje nosi svaki tribute band velikih Pink Floyda.

Dolaze u punoj postavi koju čine Damir Biondić (vokal), Ivan Leto Radočaj (gitara), Danijel Vuković (gitara), Luka Šafar (bass, vokal, video i animacija), Mario Klarić (bubnjevi), Ante Polović (klavijatura), Anita Gossain (saksofon), Sandra Golubić (vokal) i Ivana Kurs Podvorec (vokal).

Svi oni stalno su pod budnim okom izvršnog producenta i tonca Johnnyja Grudića te Dine Petrine koji brine o rasvjeti.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji putem Eventim i Entrio sustava po cijeni od : parter – 17 eur i galerija – 19 eur. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 19 odnosno, 20 eura.

Sljedeći događaj

12
tra
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Zagrebačka filharmonija – Plavi ciklus: Alexander Humala