02
tra
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

The Frajle u Lisinskom

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

02. 04. 2024 | 20:00

The Frajle u Lisinskom

The Frajle

share

The Frajle u velikoj dvorani Lisinski

Popularne Novosađanke, tročlani ženski sastav The Frajle, koji sljedeće godine ulaze u 15. godinu rada, vraćaju se u Lisinski!
Proljeće i Zagreb, uvijek miriše na ljubav! Po tko zna koji put, ove šarmantne djevojke učinit će ovo proljeće posebno, baš kako i naziv turneje kaže “Moje duše duša”.

The Frajle – Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, regionalna senzacija iz Novog Sada, osvajaju publiku još od 2009. godine. Glazbeni stil prožet je pop-zvukom, swing ritmovima, panonskom melankolijom, ženskom duhovitošću, magičnim višeglasjem i originalnom interpretacijom. Ambasadorice dobre zabave, kako ih još nazivaju, pune koncertne dvorane gdje god se pojave i trenutno su jedan od koncertno najaktivnijih bendova koji podjednako osvajaju srca publike u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji.
Među njihovim zapaženim nastupima u proteklom razdoblju bili su koncerti u SAD-u, Austriji, Belgiji, Nizozemskoj, Mađarskoj, Kanadi, Francuskoj i drugim zemljama.

Bend sa svojih sedam studijskih izdanja ima jedinstven autorski pečat koji se čuje u pjesmama Ich liebe dich, Štiklice, Fina, Kad se ljubimo, Ljubav na dar, Tamburaši, ali također i u obradama drugih izvođača. Frajle svrstavaju u kategoriju interpretatora koji na originalan način mogu iznijeti pjesme kao što su Meni trebaš ti ili tradicionalne pjesme kao što su Jovano Jovanke te Tri metera somota ili Evo banke, cigane moj.

Frajle su prepoznatljive i po svom jedinstvenom scenskom nastupu, kao i upečatljivim kostimima, a kao glazbenu podršku imaju najbolje glazbenike iz regije.

Sljedeći događaj

02
tra
Čakovec
Centar za kulturu Čakovec
Perpetuum Jazzile u Čakovcu