23
srp
Zagreb
Klub Močvara

The Marshmallow Notebooks i Čuvarkuća

Zagreb | Klub Močvara

23. 07. 2022 | 21:00

The Marshmallow Notebooks i Čuvarkuća

294590004_5896672917013834_6836322242417578323_n

share

The Marshmallow Notebooks

Matija Habijanec ili, kako ga prijatelji zovu, The Marshmallow Notebooks, krapinski je kantautor, bard nezavisnog rocka i hrvatski Mac McCaughan. Obzirom da je čovjek na Sceni prisutan još od stoljeća sedmog, suvišno je trošiti internet na duge najave jer ionako svi znaju sve, pa ćemo samo podsjetiti da već četiri godine nije samostalno nastupao u Agramu (ako ne računamo njegove kultne antikoncerte) a gost Indie emo naočala nije bio još od 2014., tako da nas njegovo ponovno ukazanje nemalo veseli!
U međuvremenu, poslušajte ga na svim streaming platformama koje drže do sebe i nadajte se da će 2022. biti godina u kojoj će konačno objaviti dugo najavljivani LP “Destruction”. Bez pritiska, Matija…

▬▬▬
Čuvarkuća

Uprava Indie emo naočala nerijetko surfa internetom, zgraža se nad time što čuje i sebi u bradu mrmlja kako mladi više ne sviraju nezavisni rock te kako je nekad sve bilo bolje. Srećom, postoji grupa Čuvarkuća! Da parafraziramo najavu za njihov prošli zagrebački nastup, riječ je o “slacker rock projektu Hrvoja Dešića iz osječkih Harvo Jay, a album prvijenac ‘Curino Cvijeće’ najavljen je singlovima ‘Gladiole’, ‘Uvijek umoran’ i ‘Meke Ruke'”.
Uglavnom, ako vam kao pravom/oj slackeru/ici nedostaje radne etike, također mislite da je nekad sve bilo bolje i volite *opušteni* nezavisni rock, Čuvarkuća je bend koji morate čuti.
▬▬▬
Koncert se održava u sklopu projekta “Močvarna akademija” kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Zajedno do fondova EU. Više o Močvarnoj akademiji saznaj na www.mochvara.hr/akademija.

Sljedeći događaj

23
srp
Rijeka
Trsatska gradina
Đani Stipaničev