10
pro
The Real ABBA Tribute Live

The Real ABBA Tribute Live

The Real ABBA Tribute Live |

10. 12. 2022 | 20:00

The Real ABBA Tribute Live

314050457_6559415414072635_5462396775907812578_n

share

Nakon covida odlučili smo i mi ispuniti božićne želje, pa ćemo tako i ove godine prije samog Božića ponovno zaplesati na vječne hitove najpopularnijeg svjetskog pop banda ABBE!!
U goste nam dolaze oni koji donose autentičan zvuk ovih pop ikona band Abbazia iz Rijeke! Oni koji su ih slušali i gledali kod nas kao nakon svakog finog jela tražili su nas repete, a mi kako smo i sami veliki fanovi ABBE nismo puno oklijevali. Stoga drage plesne kraljice i plesni kraljevi pripremite se za pravo disko pop božićno izdanje u kojemu ćete istinski uživati. Uz sam nastup Abbazie cijeli klub presvući ćemo u pop disko groznicu i prilagoditi se božićnom blještavilu. Ovo posebno izdanje uz nastup vrhunskih izvođača donijeti će vam pravi ugođaj 70tih i 80tih godina i vratiti u pop eru vladavine ABBE!
Naši prijatelji iz Rijeke svakako svojom odličnom izvedbom pridonijeti će i originalnom zvuku njihovih najboljih hitova. Za one koji ih nisu čuli samo ćemo nadodati da smo ove godine dobili poprilično veliki broj upita da ih ponovimo. Popularni band iz Rijeke davno je srušio granice i krenuo na svjetska tržišta, a čine ga istaknuti glazbenici koji svojom vrhunskom izvedbom nose epitet i priznanje autentične izvedbe grupe ABBA.
Muški dio banda čine Branko Fućak – pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao šest pjesama za “Eurosong“, i to za predstavnicu Hrvatske (2003.), Bosne i Hercegovine (2005.), dvaput za Sloveniju (2007. i 2009.) i dvaput za Portugal (2008. i 2012.).
Abazzia već godinama osvaja svjetske koncertne prostore, a u Zagrebu svira samo kod nas!
Prijašnjih godina na božićnom izdanju oduševili su prepuni klub i izlazili na nekoliko biseva, a ove godine pakiramo ih u fantastično blještavilo predbožićne atmosfere.
Kako bi vas dobro zagrijali, za pravu disko uvertiru naš DJ SISH koji će raspaliti sa najvećim disko i pop hitovima, prije i nakon koncerta.
Kako je publika uvijek gladna ovih bezvremenskih hitova ne sumnjamo ni da će ove godine biti odlična atmosfera, a vama savjetujemo da svoje ulaznice nabavite na vrijeme i zakoračite s nama u eru vladavine apsolutnih kraljeva popa ABBE!!!!
………………………………………………………………………………………………………
Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od :: 50 KN ::: a na dan koncerta 70KN ::::

Sljedeći događaj

10
pro
Zagreb
Peti Kupe
Peti Kupe x Antal (Rush Hour, NL)