17
kol
Zagreb
Klub Močvara

The Rumjacks

Zagreb | Klub Močvara

17. 08. 2023 | 20:00

The Rumjacks

The Rumjacks

share

Nakon četiri godine legende keltskog punka The Rumjacks vraćaju se u Zagreb napraviti još jednu feštu za pamćenje. Vruće ljetne dane dodatno će zagrijati ova ekipa koja je poznata po izrazito energičnim, žestokim i veselim nastupima uživo. Mjesto je Močvara, a datum je 17. kolovoza (četvrtak).

Ograničeni kontingent early bird ulaznica po cijeni od 17 eura može se kupiti do 10.7. u Dirty Old Shopu i preko njihovog weba, a nakon toga će im pretprodajna cijena biti 20 eura. Na dan će, ako ih ostane, koštati 24 eura.

Rumjacksi su nastali 2008. u Sydneyu, ali od prije par godina članovi benda žive u Europi. Dosad su izdali pet studijskih albuma, dva live albuma i tri EP-a, a najaktualniji album “Hestia” iz 2021. promovirat će ovom prilikom u Močvari. Pažnju na sebe su, osim po već spomenutim vrlo upečatljivim nastupima, skrenuli velikim hitom “An Irish Pub Song” koja broji više od 85 milijuna pregleda na Youtubeu. Sigurno ste je čuli bar jednom na bilo kojoj rock slušaonici, a kad se slavi Sv. Patrik, onda ju je gotovo nemoguće izbjeći.

Članovi benda su: Mike Rivkees (vokal, akustična gitara), Gabriel Whitbourne (gitara, back vokal), Pietro Della Sala (bubnjevi), Adam Kenny – (mandolina, buzuki, bendžo, back vokal), Johnny McKelvey (bas, back vokal).

Sljedeći događaj

17
kol
Split
Hrvatski dom Split – Koncertna dvorana Ive Tijardovića
10. Piano Loop Festival: Aljoša Jurinić