05
stu
Zagreb
Boćarski dom

The Sisters of Mercy

Zagreb | Boćarski dom

05. 11. 2023 | 20:00

The Sisters of Mercy

Sisters of Mercy Boćarski dom 5.11.2023.

share

U nedelju 05.11.2023. će u Zagreb nakon 14 godina ponovo doći legendarna rock grupa The Sisters Of Mercy održati eksluzivni klupski koncert u Boćarskom domu.

Early bird ulaznice za taj koncert  su rasprodane u svega sat vremena, a ulaznice se dalje vrlo dobro prodaju tako da će po svemu sudeći taj koncert biti uskoro rasprodan.

The Sisters Of Mercy su osnovani 1980. godine u britanskom gradu Leeds, a alfa i omega od samog početka je karzimatični frontmen Andrew Edritch koji je proveo grupu kroz uspone i padove i uvijek se uspio uzdići poput feniksa zbog svog beskompromisnog karaktera i velikog talenta.
The Sisters Of Mercy su u svojoj karijeri objavili samo tri albuma, 3 EP-a i desetak singlova. Kada se upotrijebi riječ „samo“ tri albuma se pored toga mora reči i „kakva tri albuma“! Sva tri albuma su možemo slobodno reči remek djela rock’n’rolla i definitivno jedni od najutjecajnijih albuma koji su utjecali na mnoge današnje glazbenike i grupe i to u svim glazbenim žanrovima. Sama grupa The Sisters Of Mercy također slovi za jednu od najutjecajnijih grupa prošlog stoljeća.

Cijena ulaznica iznosi 37.00 € u pretprodaji dok će na dan ulaznice koštati 40.00 € ako ih ostane. Postoji mogućnost dodavanja još jednog dana ili preseljenja koncerta u veći prostor ali to će se odlučivati tek kada se ovaj koncert rasproda, a to bi moglo biti uskoro.

Sljedeći događaj

05
stu
Hrvatska i regija
Cinestar kina
Massimo: Posljednji koncert na velikom platnu