20
svi
Zagreb
Sax!

The Splitters

Zagreb | Sax!

20. 05. 2023 | 20:00

The Splitters

The Splitters / promo

share

The Splitters nakon nastupa na ovogodišnjoj Dori i Zagrebačkom festivalu uskoro stižu pred zagrebačku publiku. Jedan od najperspektivnijih splitskih bendova nastupit će 20. svibnja u klubu Sax!, a to će ujedno biti i promocija njihova novog albuma “Role filmova”.

Osim naslovne pjesme izdanja, na albumu će se naći neki njihovi dobro poznati hitovi uključujući singlove “Barbara”, “Izgubljeni grad”, “Svjetlost” te “Lost and Found”, ali i dosad neobjavljene pjesme. Album će biti objavljen u izdanju Croatia Recordsa dan prije koncerta, a njihov nastup u klubu Sax! jedinstvena je prilika da sve ove pjesme poslušate uživo.

Dečki su ostvarili zapaženi rezultat na ovogodišnjoj Dori s pjesmom “Lost and Found”, koja je nekoliko tjedana bila među najemitiranijim pjesmama liste HR Top 40, a s pjesmom “Svjetlost” nastupili su na Zagrebačkom festivalu. Osim na Dori i Zagrebačkom festivalu, publika je Splitterse mogla vidjeti na prošlogodišnjem INmusic festivalu, Mudri Brk Festivalu, ali i na samostalnim koncertima diljem Lijepe naše.

Dva para braće u bendu The Splitters su: Josip Senta (vokal i bas gitara), Petar Senta (gitara, prateći vokal), Marko Komić (solo gitara) i Antonio Komić (bubnjevi).

Sljedeći događaj

20
svi
Zagreb
Centar za kulturu Peščenica – KNAP
Glazbeni KNAP – LIGETI 100