02
tra
Rijeka
Pogon kulture

The Strange, White on White

Rijeka | Pogon kulture

02 .2022

The Strange, White on White

The-Strange

share

THE STRANGE

Hrvatsko-američka indie americana reprezentacija The Strange, vraća se u Rijeku predstaviti svoj posljednji EP “Not Now Not Ever”. Društvo na pozornici će im praviti domaći White on White u formi benda kojim će zaokružiti svoj album prvijenac i počastiti nas s novim pjesmama.

The Strange se ponovo vraća u Rijeku s novim materijalom. Dovoljno je reći da nas svaki njihov novi album i nastup ostavlja bez riječi. Prava je šteta propustiti koncert ovih vrhunskih glazbenika proizašlih iz redom: The Walkaboutsa, The Bambi Molestersa i My Buddy Moosea.

WHITE ON WHITE

White on White je pseudonim za kantautorski rad Marka Rogića i glazbu prožetoj autobiografskim motivima i lirikom sredovječnog života, koju je u maniri suvremene americane aranžmanski uobličio producent i multiinstrumentalist Darko Terlević (The Siids). Bendovski format zatvaraju Radoslav Tičić Paf na bas gitari, Edin Botić na bubnjevima te Antonija Braut u svojstvu pratećeg vokala.

Trenutno su zaokupljeni radom na novim pjesmama koje ćete imati priliku čuti na ovom nadolazećem koncertu, a mi vas podsjećamo na pjesmu ”Mirrors”, s albuma ”Out of nowhere” koja je dobitnik Ri Rock kipića u 2020. za najbolji video uradak među nominiranima.

ULAZNICE I SERVISNE INFORMACIJE

Ulaznice je moguće nabaviti u Dallas music shopu Rijeka ili putem mrežnog sustava Entrio.
Cijene ulaznica u pretprodaji su 60,00 kn do 27.03.;
od 28.03 – 01.04. cijena raste na 80,00 kn;
a na sam dan koncerta iznosi 100,00 kn.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje u skladu s navedenim odlukama.

Hvala na razumijevanju i dobrodošli!

Sljedeći događaj