25
stu
Zagreb
AKC Attack

The Taste of the Pit: Promocija fanzina, izložba i gig! - AKC Attack

Zagreb | AKC Attack

25. 11. 2023 | 19:00

The Taste of the Pit: Promocija fanzina, izložba i gig! - AKC Attack

The Taste of the Pit: Promocija fanzina, izložba i gig! – AKC Attack

share

The Taste of the Pit: Promocija fanzina, izložba i gig! – AKC Attack

Utorak navečer ideš na pank koncert, ne piješ pive, sok ti je dosadio, al uzmeš si jedan kasnije možda. Malo ćakula, “e di si, kaj ima?”, “evo niš, kaj ti?”, “evo dobro”. Spasi te zujanje gitarama, ulaziš unutra, još nije ni linecheck krenuo, naslanjaš se na zid. Ne znaš di bi s rukama, jer nemaš cugu. Sva sreća oko vrata već visi fotić na kojeg se možeš naslonit. Bend roka, odradiš neko ljutito hardcore prešetavanje, pomalo razočaran jer ekipa ne zna moshat, nego bezglavo skače. Malo ih usput okineš flešom u facu. Bend koji je došo iz daleke Amerike nam, ubio tih 20 min, s ekipe se cijedi znoj i piva koja još kaplje s plafona. Imaš sick fotose, pošalješ ih bendu, možda negdje okače, možda skinu za arhivu, a možda istekne link i ne jave se.

Skupilo ti se nešto fotki, nakon 5 godina od svog prvog pank zina odlučiš napokon napravit novo izdanje, ovaj put za ozbiljno. Uz to zvekneš i jednodnevnu izložbu, koja se možda i ponovi nekom drugom prilikom, u drugom gradu ili istom – tak svejedno, bitno da fotke nisu samo na kompu. Možda si netko poželi uzet doma neki print ili zine – nitko sretniji od tebe. Uz sve to još se svira rokenrol u klubu pored. Bolesno.

Sviraju:

Rules (punk ‘n’ roll kotrljanje niz brdo po suhoj travi i kamenju, kažu da je ovo zadnje kotrljanje, pa nemoj propustit!)

UxBxTx (hardcore punk udarac iz sve snage malim prstom u rub kreveta)

From Another Mother (post hardcore zaletavanje facom u debelu masnu paučinu)

Vidimo se u pitu!

Sljedeći događaj

25
stu
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Lisinski subotom: Iveta Apkalna