25
sij
Zagreb
Sax!

ToMa u zagrebačkom klubu Sax!

Zagreb | Sax!

25. 01. 2024 | 21:00

ToMa u zagrebačkom klubu Sax!

ToMa u zagrebačkom klubu Sax! / foto: Mislav Žabarović

share

ToMa u zagrebačkom klubu Sax!: Koncertna promocija albuma ”Prevari me osjećaj”

Prošla godina bila je definitivno u ToMinom znaku. Godinu je započeo objavom jedne od najslušanijih pjesama godine ‘193’ koja se 30 tjedana zadržala na listi najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj. Jednaki uspjeh polučila je i pjesma ‘Prevari me osjećaj’ – snažna balada postala je najpretraživanija pjesma u Hrvatskoj u prvom tjednu od objave te je ujedno i naslovna pjesma albuma.

ToMa će održati svoj prvi solistički koncert 25.01.2024. u zagrebačkom klubu Sax na kojem će predstaviti cjelokupno izdanje albuma. Uz autorski rad ToMa će svoju publiku zabaviti i brojnim obradama najvećih urbanih hitova kako domaće tako i strane glazbene scene. Poseban gost večeri bit će talentirani kantautor Filip Rudan koji je također nedavno objavio svoj debitantski album “Everyday View”.

”Svakom glazbeniku je, uz debitantski album, taj prvi solistički koncert najveća radost. Drago mi je da će se moj prvi koncert održati u kultnom prostoru, možda i najpoznatijem zagrebačkom glazbenom klubu Sax!.   Za tjedan dana se i službeno upisujem u tu slavnu knjigu glazbenika koji su stali na tu pozornicu u Palmotićevoj. Okružen bendom i svojim prijateljima na pozornici želim da taj nastup prije svega bude veliko hvala svima koji su i najmanjim dijelom bili komad moga glazbenog putovanja. Ponajviše se radujem pogledati u oči sve one ljude koji godinama prate i uživaju i mojoj glazbi. Realno bez tih ljudi bih i dalje svirao doma u svojoj sobi. Bit će to jedna odlična zabava, svirka i druženje koje ću ja zasigurno pamtiti, a nadam se jednako tako i svi koji dođu na koncert.” –  rekao je ToMa povodom nadolazećeg koncerta.

Sljedeći događaj