03
pro
Zagreb
Košarkaški centar Dražen Petrović (Cibona)

Tomislav Bralić i klapa Intrade

Zagreb | Košarkaški centar Dražen Petrović (Cibona)

03. 12. 2021 | 20:00

Tomislav Bralić i klapa Intrade

share

Tomislav Bralić i klapa Intrade godinama već nastupaju u prosincu u glavnom gradu Hrvatske pa su njihovi koncerti postali tradicija koja se ne propušta! Oni su fenomen i zaštiti znak klape i Zagreba bez kojih je prosinac teško zamisliv. Ovo je koncert koji se čeka!

Iza sebe imaju 14 održanih prosinačkih rasprodanih koncerata u Zagrebu. U 2021. imat će jubilarni koncert, 15. za redom pa će publika moći uživati u njihovim poznatim pjesmama 3. 12. 2021. u 20 sati u Ciboni. Omiljeni bariton Tomislav sretan je što je sve spremno:

Baš sam ponosan na to. Lani nismo bili pa mi baš nešto fali. Mi smo se zaželjeli naše publike, velikih koncerata, velikih dvorana. Nadam se da će ove godine biti sve u redu, repertoar je spreman, a klapa jedva čeka!

Od 2006. do danas održali su koncerte u svim većim dvoranama, koje su svaki put bile rasprodane. Nastupili su u Lisinskome, Areni, Domu sportova, Ciboni i uvijek se tražilo još koje mjesto jer je interes bio ogroman. Svi su htjeli čuti taj topli bariton i emocije Tomislava Bralića i klape Intrade. Gdje god nastupili – u Hrvatskoj, susjedstvu ili na nekom drugom kontinentu, publika im uvijek vraća pljeskom, pjevanjem i osmjesima. Prošli su Ameriku, Australiju, Europu, a osobito im je drago zimi doći u Zagreb. Brojne obitelji dolaze spojiti uživanje u Adventu i njihovu koncertu jer znaju da će čuti poznate pjesme kao što su “Zora bila”“Zalutali pogled”“Zašto uvik pivan”, “Meni fali sve” i brojne druge.

Klapi su svi koncerti važni, a zagrebački je prerastao u nešto više od toga, s uvijek nečim novim – dvoranama, sjajnim gostima i višom razinom produkcije. A za produkciju će se i ovoga puta pobrinuti Digilog produkcija, dok će Scardona dati sve od sebe da se svi koji dođu još dugo sjećaju koncerta i njemu pričaju. Poznato je i da im se na pozornici svake godine pridruže i gosti, a koji će to biti ove godine, otkrit ćemo vam ubrzo. Oliver Dragojević godinama je bio najdraži gost, a uz Intrade su bili Tedi Spalato, Zorica Kondža, Tony Cetinski, Petar Grašo, Nina Badrić, Meri Cetinić, Radojka Šverko i drugi dragi i cijenjeni gosti.

Ulazak na koncert moguć je uz predočenje EU COVID putovnice. Za one koji je nemaju, na ulazu u prostor bit će osigurano brzo testiranje od 18 do 20 sati po cijeni od 50 kn.

Osobe u invalidskim kolicima mogu besplatno ući uz predočenje invalidske iskaznice, pratnja kupuje ulaznicu.

Djeca do 3. godine ulaze besplatno, ako sjede u krilu roditelja/pratitelja.

Sljedeći događaj

04
pro
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Lisinski subotom: John Malkovich