08
stu
Zagreb
Tvornica kulture

Tommy Emmanuel u Tvornici

Zagreb | Tvornica kulture

08. 11. 2023 | 20:00

Tommy Emmanuel u Tvornici

Tommy Emmanuel

share

Tommy Emmanuel | Zagreb, Tvornica kulture | Srijeda, 8.11.2023., 20h

Tommy Emmanuel, virtuozni gitarist s nevjerojatnim talentom 8. studenog stiže u Tvornicu kulture u Zagrebu. Ova glazbena legenda donosi sa sobom ogroman entuzijazam i strast prema glazbi. Svatko tko je ikada svjedočio Tommyjevom nastupu zna da je njegova glazba puna emocija i strasti.

Tommy Emmanuel ima jedinstvenu sposobnost sviranja tri različite dionice istovremeno na akustičnoj gitari. Njegova izvedba je besprijekorna, on ne skriva svoje oduševljenje glazbom, a njegova radost osvjetljava svaku notu. Tommy je istinski virtuoz, ali on također dijeli istu strast prema glazbi kao i njegova publika, ako ne i više. Njegova radost i sreća su zarazne, i svatko tko prisustvuje
njegovim koncertima osjeća tu iskru i strast prema glazbi. Njegova autentična radost dolazi iznutra i prepoznatljiva je bez obzira na jezik ili kulturu.

Tommy Emmanuel je nedavno izdao svoj najnoviji album “Accomplice Two”, koji donosi raznolikost i avanturizam u glazbi, u suradnji s glazbenicima poput Michaela McDonalda, Jorma Kaukonena, Billy Stringsa i mnogim drugima. Prva singlica s albuma, “White Freight Liner Blues”, već je osvojila srca slušatelja.

Lista glazbenika s kojima je Emmanuel surađivao duga je i impresivna, a na njoj su imena poput Stevie Wondera, Bill Wymana, Robbena Forda, Roberta Flack, Olivie Newton-John, Alberta Leea, Johna Denvera, Michaela Boltona…
Tommy Emmanuel glazbenik je čija strast prema glazbi osvaja srca. Dođite i doživite čaroliju njegove glazbe i iskrenu radost koju dijeli sa svojom publikom. Ulaznice možete nabaviti u sustavu eventim.hr.

Sljedeći događaj

08
stu
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Mala dvorana
Zvjezdan Ružić, Neli Andreeva i Zbor Nusha u Lisinskom