24
stu
Rijeka
Zamet

Tragom Olivera - Centar Zamet, Rijeka

Rijeka | Zamet

24. 11. 2023 | 20:00

Tragom Olivera - Centar Zamet, Rijeka

Tragom Olivera

share

Tragom Olivera – koncert u spomen na Olivera Dragojevića |Rijeka, Centar Zamet | Petak, 24.11.2023., 20h

Legendarni Oliverovi Dupini koji su Olivera na bini pratili gotovo trideset godina i pjevači, sastavljeni od Oliverovih prijatelja i najbližih suradnika, prisjećaju se i slave Olivera tako što izvode njegove vječite pjesme. Svi spojeni u jedno veliko srce, uz podršku obitelji Dragojević, pokrenuli su projekt s kojim čuvaju glazbenu baštinu i sjećanje na nikad prežaljenog dalmatinskog pjevača.

Producent projekta Damir Osredečki ističe da je kroz projekt “Tragom Olivera” jedan od glavnih ciljeva odati počast Oliveru, koji je prije svega bio prijatelj svih koji u projektu sudjeluju, te da se s projektom “Tragom Olivera” želi zauvijek očuvati predivno glazbeno nasljeđe koje je Oliver ostavio. U projektu sudjeluju Dupini te glazbenici i pjevači koji su s legendarnim Oliverom prošli određeni glazbeni put kao Tedi Spalato, Zorica Kondža, Petar Dragojević, Jure Brkljača, Cambi i mnogi drugi…

Oliverove pjesme su jedinstvene i neponovljive te se zbog toga pjevaju onako kako ih je on sam pjevao i izvodio. Iako Oliverov glas i njega nitko ne može zamijeniti sigurni smo da će s projektom “Tragom Olivera” obožavatelji biti oduševljeni.

Sljedeći događaj

24
stu
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Mala dvorana
Bruno Mičetić u Lisinskom