08 - 09
tra
Zagreb
AKC Attack

Trophy Jump - promocija albuma ''feels''

Zagreb | AKC Attack

08 - 09.04.2022

Trophy Jump - promocija albuma ''feels''

trophy

share

8.04. klub Attack
Ulaznice 40/50kn
ulaznice: https://core-event.co/…/trophy-jump-promocija-albuma…/

Indie-punk-rock sastav Trophy Jump će svoj prvi dugometražni album “feels” na domaćem terenu promovirati u klub AKC Attack 08.04.2022.
Album koji je u iznimno kratkom roku nahvaljen od strane raznih međunarodnih portala i kritičara imati ćete priliku čuti u cijelosti uz kokice i piće po izboru.
“Bez imalo tendencioznosti, Trophy Jump po prvi put besramno pokazuje sebe, kroz smijeh i slavlje života. Najviše dosad, najbolje kanalizirano i najbolje izraženo” – Ivan Slijepčevič, ravnododna.com
“Top tier.” – PersonalPunk

“And what a way to be introduced to Croatian Punk, this band are by the sound of this album alone, going to be in my sights for a long time to come.” – ThePunkSite
Stream “feels” – https://bfan.link/feels-1
FB: https://www.facebook.com/trophyjump
IG: https://www.instagram.com/trophyjump/

Support će im pružiti jebotonske legende, povratnici na pank scenu te tvorci mnogih hitova koji su kroz proteklo desetljeće živjeli svoju slavu kroz JeboTon Ansambl, grupa Antidepresiv.
FB: https://www.facebook.com/Antidepresiv-217054211647274
YT: https://www.youtube.com/watch?v=AGTEOHDibzs
Sa svojom punk-rock selekcijom prije i nakon koncerta zabavljati će nas DJ Kaglo Bgate!
Koncert je podržan od strane Hrvatske Glazbene Unije i Ministarstva kulture Republike Hrvatske.
#idemojako #jersviratisemora2″
——————————-
❗️VAŽNO❗
#covidsafeevent
S ciljem održavanja sigurnijeg događaja i sa što manjim ograničavanjem broja posjetitelja, ulazak na koncert biti će moguć samo uz predočenje Covid putovnice / negativnog PCR (ili antigenskog) testa ili potvrde o preboljenu u zadnjih 6 mjeseci (sve potvrde moraju sadržavati 𝗤𝗥 𝗞𝗢𝗗). Također, molimo vas da tokom eventa nosite maske te vas molimo da držite distancu. Hvala na razumijevanju.
Događaj se održava u klubu uz poštivanje preporuka i odluka stožera za civilnu zaštitu u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom.
#covidsafeevent
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attackklub

Sljedeći događaj

08
tra
Koprivnica
Domoljub
Josipa Lisac