05
stu
Zagreb
AKC Attack

U/Offu w/GLASKIN, Kommoda & Grumen

Zagreb | AKC Attack

05. 11. 2022 | 22:00

U/Offu w/GLASKIN, Kommoda & Grumen

uoff

share

U/Offu w/GLASKIN,Kommoda&Grumen
5.11., 22:00-06:00h
Upad: 100Kn/13,33€

Glaskin ili Jonathan i Ferdinand Bockelmann giganti su techno scene, a 5.11. gostuju u AKC Attack!
Podršku im daju Grumen (U/offu resident) i Kommoda (dio kolektiva Taman).
Glaskin, Blitz club/Yael Trip records,Munnich

Iza aliasa Glaskin kriju se braća Jonathan i Ferdinand iz Minhena koja u kombinaciji čine ubojiti produkcijski i dj tandem. Rezidenti su kultnog Blitz cluba u Minhenu te vlasnici Yael trip record labela na kojem možete naći većinu njihove diskografije. Poznati su po svom osebujnom načinu produciranja i puštanja tvrđeg electra i techna.. Glaskini su u zadnjih par godina imali prilike nastupati s imenima kao što su: DJ Rush, Etapp Kyle, Elli Acula, DJStingrey, Ameli Lens, DrRubinstein, Courtesy, Fjaak, TheHorrorist, Macel Dettmann, Skee mask, DjRum, Helena Hauff, itd te u mnoštvu bitnih klubova kao što su: KompasClub(Gent),Thuishaven(Amsterdam), Toffler(Roterdam), Fabrik(Madrid), Port2Port(Tel Aviv), RSO.(Berlin), De Plas(Belgija), Renate(Berlin) i mnogi drugi.
https://glaskin.bandcamp.com/

https://youtu.be/9Vjiw1gXczM

Kommoda (Taman/St)
Antonio je svoj dj put započeo u zloglasnoj splitskoj Kocki gdje se pekao zanat, a nakon par godina se preselio u Zagreb te nastavio dobro peštati po raznim klubovima i festivalima. Imali ste ga priliku slusati na Blast festu, River-u, Surogatu, Mastersu, Crkvi, Aurori, Sound factory-u, Funku, itd.
Grumen (U/OFFU)
Mladić iz Šibenika sa zagrebačkom adresom par godina je aktivan na underground sceni kroz koju je imao priliku vrtiti na raznim mjestima i festivalima. Dugo poznat po masnim dubwise/dubstep/stepper setovima. Odnedavno otplovio u more elektronske glazbe te vrti većinom electro breakbeat i techno. Imali ste ga priliku gledati i slušati u raznim varijacijama na Blast festu, Seasplash-u, Escape the city Festivalu, Akc Attacku, Soundfactory-u, Ravevolks event (Berlin), Funku, Mastersu, Klubu Kocki itd.
Visuals: Mila Skalić.

Sljedeći događaj

06
stu
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Soweto Gospel Choir Freedom