14
svi
Knin
A3 (Atribut)

Upadaj u kombi s ... My Buddy Moose

Knin | A3 (Atribut)

14. 05. 2022 | 21:00

Upadaj u kombi s ... My Buddy Moose

My-Buddy-Moose-Band-2

share

U subotu 14.05., nastavljamo putovanje riječkih bendova kroz program ”Upadaj u kombi”. Ovoga puta odlazimo u Knin s My Buddy Mooseom gdje su zadnji put nastupili prije 16 godina.

MY BUDDY MOOSE
My buddy Moose, od samoga početka, čine gitarist i pjevač Luka Benčić, gitarist i mandolinist Matko Botić, basist Ištvan Širola i bunjar Jasmin Đečević. Ovi indie-americana zaljubljenici iz Rijeke,okupljeni 2004.,već dugi niz godina slove za jedan od najboljih “malih” bendova na ovim prostorima.

Posljednji i još uvijek aktualni album, ”IV” je dočekan hvalospjevima glazbene kritike koja ga je odmah nakon objavljivanja uvrstila u najbolja hrvatska, ali i regionalna izdanja 2017. godine.

Njihove je kvaliteta prepoznata i izvan Hrvatske pa se Riječani mogu pohvaliti nastupima i suradnjama s istinskim svjetskim facama poput Howe Gelba, Marka Olsona, Chrisa Eckmana i M.Warda.My Buddy Moose su do sada svirali u klubovima i na festivalima diljem regije, a glazbena putovanja odvela su ih i do Londona i Liverpoola. Bend uskoro priprema novi album pa će i kninska publika uživo čuti najnovije stvari.

Sljedeći događaj

14 - 15
svi
Karlovac
Mala scena Hrvatskog doma
DJ Labud i Dujo