21
lis
Zadar
Centar za kreativne industrije

Urbofon Live: One Possible Option u Zadru

Zadar | Centar za kreativne industrije

21. 10. 2023 | 21:00

Urbofon Live: One Possible Option u Zadru

OPO by Karmen Kasapovic

share

Naelektrizirajte se uz One Possible Option – eksplozivne i autentične riječke rockere

Nakon uspješne organizacije Rock&Off turneje u sklopu koje su u Zadru premijerno nastupili Miach i DJECA! u dvoranu Centra za kreativne industrije stiže još jedan izniman riječki četverac – One Possible Option.

Bend okupljen 2011. godine čine pjevač Deni Kasapović, gitarist Zdravko Kasapović, bubnjar Dejan Adamović i basist Boris Brailo koji svoj glazbeni izričaj opisuju kao rock sa modernim i slobodnim pristupom zvuku kojem su na prvom mjestu pjesma i autentičnost.

U Zadar stižu uoči objave drugog studijskog albuma koji bi svjetlo dana trebao ugledati početkom 2024. godine, a kojeg će zadarska publika među prvima imati prilike čuti uživo 21. listopada u Centru za kreativne industrije s početkom u 21 sat.

Ulaznice po cijeni od 5 EUR mogu se kupiti:
– putem Entrio sustava za prodaju ulaznica
– u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati
– na ulazu u Centar za kreativne industrije na dan koncerta od 20:00 sati

O Urbofon Live programu
Urbofon Live je cjelogodišnji koncertni program urbane glazbe zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru, a prati domaću nezavisnu i urbanu glazbenu scenu. Cilj programa Urbofon Live je pozicionirati Zadar na koncertnu kartu urbane glazbene scene u Hrvatskoj, upoznati publiku s recentnom hrvatskom glazbenom scenom te jačati lokalnu glazbenu scenu kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske. Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija, Zadarske županije i Grada Zadra.

Sljedeći događaj

21
lis
Šibenik
Azimut
#10ZA10: Mangroove