17
velj
Zadar
Guma Bar

Urbofon live: ROLO

Zadar | Guma Bar

17. 02. 2023 | 20:00

Urbofon live: ROLO

Rolo_2

share

17. veljače u GUMA baru Zadrani će premijerno čuti tročlani splitski bend ROLO, kojeg čine Mišo Komenda (električna gitara), Karlo Kazinoti (bubnjevi, ritam mašina) i Joško Žižić aka. Knez tame (bas).

Otkako su se pojavili na domaćoj glazbenoj sceni, plijene pažnju svojim jedinstvenim zvukom, jednostavnošću forme, gotovo mantričkim, repetitivnim tekstovima te kreativnim i vizualno atraktivnim video spotovima.

Nastavljajući se na ranije bendove u kojima su djelovali (Leut Magnetik, Lažni brkovi, Wizard of stone mountain) ROLO isporučuju kombinaciju elektronike i indie punk rocka s predznakom “eksperimentalno”.

Od prvog nastupa na manifestaciji ‘Radio na cesti’ splitskog radija KLFM prošlo je osam godina, a do danas su nastupali na brojnim festivalskim i klupskim pozornicama diljem Hrvatske. Zadarska će publika premijerno moći čuti pjesme s njihova tri studijska izdanja – “RØLØ” (2016.), HØØP (2018.) i “Ponte Rosso” (2021.).

ROLO poslušajte uživo 17. veljače u GUMA baru. Vrata se otvaraju u 20 sati, a koncert počinje u 21 sat.

Ulaznice po cijeni od 5 EUR mogu se kupiti u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati, na ulazu u klub od 20:00 sati ili putem Entrio.com sustava za prodaju ulaznica.

 

Sljedeći događaj

17
velj
Zagreb
Tvornica kulture
Bore Balboa u Tvornici