16
pro
Zagreb
Klub Močvara

Vader

Zagreb | Klub Močvara

16. 12. 2021 | 19:00

Vader

share

Koncert je odgođen. Novi datum bit će objavljen uskoro.

 

Vader je poljski death metal bend osnovan davne 1983. u Olsztynu. Počeli su kao heavy metal bend, pa se prebacili na thrash zvuk i u konačnici evoluirali do death metala kojem su vjerni preko 30 godina. Ime naravno dolazi od Darth Vadera, a lirički su im pjesme inspirirane pričama H.P. Lovecrafta, Drugim svjetskim ratom i hororom kao žanrom. Članovi benda su Piotr “Peter” Wiwczarek (lead gitara, vokal), Marek “Spider” Pająk (ritam gitara), Tomasz “Hal” Halicki (bas) i Britanac James Stewart (bubnjevi). Bend je do sada izdao 11 albuma, dok je najaktualnije izdanje EP „Thy Messenger“ iz svibnja 2019.

Nakon više od osam godina ove poljske death metal legende vraćaju se u Zagreb u sklopu De Profundis XXV Album Reedition turneje! Uz njih nastupit će i posebni gosti koje će biti najavljeni najaviti naknadno!

Cijena ulaznica u pretprodaji je 140 kn, a na dan će, ako ih ostane, koštati 160 kuna. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) ili preko njihovog webshopa. Također, ulaznice za prethodne datume koncerta Vadera u našoj organizaciji vrijede i za ovaj datum.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama. Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Facebook: https://www.facebook.com/vader/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=lonWy8Gbn0o
Instagram: https://www.instagram.com/vader_band_official
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2s5DSt9VBNzAn2TbtDHzFZ

 

Sljedeći događaj

16
pro
Zagreb
Muzička akademija Sveučilišta u Zagrebu
Jan Niković