04
kol
Brač
Milna

Vanillaz

Brač | Milna

04. 08. 2022 | 20:00

Vanillaz

share

Spoj stvarnog i digitalnog svijeta donosi novi koncept zabave i dosad neviđeno iskustvo o kojem će se pričati.

Tijekom večeri, posjetitelji će imati jedinstvenu priliku uživati u plesnom podiju hibridne realnosti uz bazen, te će glazbu moći doživjeti s virtualnim headsetom koji će ih transportirati u novi iskustveni svijet. Glazbeni program započet će u 18 sati na plaži, a zatim se zabava seli uz bazen i DJ gosta iznenađenja. Nakon toga, pult će preuzeti DJ dvojac Vanillaz koji će atmosferu zagrijati do vrenja, kao što su se uvjerili svi prošlogodišnji posjetitelji njihovih Vanguard Session Rooftop događaja.

“Bez obzira želite li nam se pridružiti u razgovoru o novom svijetu Web3 i umjetnosti već od popodneva ili se doći zabaviti uz elektroničku glazbu, naša namjera s Future Triends je spojiti ova dva svijeta te smo uzbuđeni što imamo priliku to ostvariti upravo u prelijepoj Milni” – rekao je Matthew Hairsnape, direktor Trienda.

“Jako smo uzbuđeni surađivati s Triendom na ovom projektu. Ekipu iz Trienda upoznali smo prošle godine i odmah smo se zaljubili u njihovu ideju razvoja nove generacije iskustava. Svijet glazbe se mijenja, tehnologija predstavlja budućnost te glazbene događaje vodi na sljedeću iskustvenu razinu” – dodali su Vanillaz.

Događaj je organiziran u partnerstvu s novom aplikacijom Triend, prozvanom ‘anti Tripadvisor’, čiji osnivači pozivaju da se u 18 sati pridružite otvorenom druženju i istraživanju Web3 kroz networking kako bi predstavili svoj projekt. Istovremeno, svi zainteresirani će moći razgledati izložbu moderne umjetnosti koju će postaviti Endemic, prva društvena mreža fokusirana na NFT tržište s bazom u Splitu.

Sljedeći događaj

04 - 06
kol
DALMACIJA
Otok Ist
JazzIST 2022