21
ožu
Zagreb
Hub Cooltura

Vatra

Zagreb | Hub Cooltura

21. 03. 2023 | 19:00

Vatra

Vatra – Javi se kada stigneš

share

Vatrin album ‘Javi se kad stigneš’ odsad je dostupan i na vinilnom izdanju! Sedam poznatih singlova te tri nove pjesme nalaze se na albumu Vatre koji je do sada je isporučio istoimeni singl, duet s Božom Vrećom “Rum na usnama”, uspješnice “Vidi kako se smiješ”, “Sva naša ljeta”, “Nova godina nije se dogodila” te “Carstvo sunca”, kao i aktualni singl “Zajedno sami”. Svi koji preslušaju album, na njemu će naći i tri sasvim nove pjesme – “Ako imaš video”“Rakete s Vrbika” i “Ruga se tuga”.

Promocija vinilnog izdanja i kratka svirka održat će se u utorak, 21.3. u pubu Hub Cooltura (Rapska ulica 20) s početkom u 19:00 sati, gdje možete pokupiti i svoj potpisani primjerak izdanja. ‘Javi se kad stigneš’ na vinilu po promotivnoj cijeni naruči na [email protected].

“…no i friški album je ultimativan dokaz da svojim melodioznim brojevima ubojitih refrena čvrsto drže poziciju pri vrhu domaće pop-rock mainstream scene.” – Zlatko Gall, Mixer.hr

Zanimljiva je i priča oko same naslovnice; na njoj se nalaze likovni radovi učenika OŠ Kralja Tomislava sa zagrebačke Trešnjevke, koje je dizajner Dinko Batarelo uklopio u ovo izdanje.

Produkcija je i dalje u rukama Jure Ferine i Pavla Miholjevića, a autorski na albumu sudjeluju Ivan Dečak te članovi benda Mario Robert Kasumović, Matija Kovač, Mihael Kurjančić i Robert Kelemen. Vatrin album “Javi se kad stigneš” nominiran je za ovogodišnji Porin u kategoriji ‘Najbolji rock album”, a video broj za novi singl ‘Zajedno sami’ pogedajte na Dallas Records YouTube kanal

Sljedeći događaj

21
ožu
Split
Hrvatski dom Split
Klavirski kvintet Improptu / Roko Radovan