10
stu
Zagreb
Boogaloo

Vatrogasci: Martinje u Boogaloou!

Zagreb | Boogaloo

10. 11. 2023 | 21:00

Vatrogasci: Martinje u Boogaloou!

Vatrogasci Martinje Boogaloo

share

Ne propustite najzabavnije Martinje u gradu uz popularne Vatrogasce!

Kraljevi dobrog provoda, popularni Vatrogasci zasvirati će i na ovogodišnjem Martinju 10.11.2023 u poznatom zagrebačkom klubu Boogaloo! Band iz naroda kako sami sebe nazivaju, priprema i ovoga puta odličnu zabavu.

Veterani u svijetu zabave sa stažom od skoro 30 godina i dan danas prave pravi lom na svojim live nastupima. S tradicijom još od davne 1991., Vatrogasci su bend čija je misija, kako sami kažu, oduševiti smijehom, lošom i dobrom glazbom i još boljom zezancijom! Poznati su po sasvim specifičnim, nimalo uobičajenim obradama i parodijama tuđih glazbenih uradaka , ali i pretvaranju “ozbiljnih” pjesama u sasvim neozbiljnu šalu. Oni su bend koji je vjerovali ili ne u karijeri snimio čak 13 studijskih albuma i izdao dva kompilacijska.

Bend koji uvijek napravi pravi urnebes na svom live nastupu zasigurno je dobra kombinacija sa Martinjem, na kojemu će publiku u popularnom zagrebačkom klubu Boogaloo uz odličnu zabavu čekati i akcijske cijene vina.

Hitovi u vatrogasnom ruhu i odlična ponuda sa akcijskim cijenama vina za Martinje prava su garancija za vrhunski provod. Koncert kreće od 21.30h, a vrata se otvaraju od 20 h. Ulaznice možete nabaviti u sustavu Entrio po cijenu od 11 eura ili na dan koncerta po cijeni od 15 eura.

Sljedeći događaj

10
stu
Zagreb
Boogaloo
ABBA Ring u Boogaloou