01
tra
Zagreb
Gradsko satiričko kazalište Kerempuh

Večer s Cohenom

Zagreb | Gradsko satiričko kazalište Kerempuh

01 .2022

Večer s Cohenom

share

Točno tri godine nakon što nas je napustio jedan od najvećih glazbenika i pjesnika, Leonard Cohen, u studenom 2019. u Kerempuhu se dogodio jedan od onih antologijskih koncerata koje je teško opisati riječima. Maja Posavec, Ivan Kapec i bend priredili su večer za pamćenje, a to što je koncert bio rasprodan čak tri tjedna ranije, nagovještavalo je da će biti baš tako.

Svijet se otada stubokom promijenio. Na neka stara vremena, barem one ljepše momente, podsjetit će nas Večer s Cohenom koja će održati u petak, 1. travnja u Satiričkom kazalištu Kerempuh.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 100 kuna moguće je kupiti na blagajni kazališta ili online na web stranici:
https://kazalistekerempuh.hr/

 

Na ulazu će ako ih ostane koštati 120 kuna.
Blagajna info:
tel. + 385(0)1 48 33 3 47 e-mail: [email protected]

Radi od utorka do subote od 14 do 20 sati, nedjeljom kad je predstava od 17 do 20 sati. Ponedjeljkom i blagdanom blagajna ne radi.

 

Večer s Cohenom više je interpretacija nego uobičajeni koncert, u velikoj mjeri inspirirana albumom „Famous Blue Raincoat“ Jennifer Warnes koja je 1987. na svoj specifičan način obradila Cohenove pjesme, a 70-ih i 80-ih mu je bila back vokal na koncertima. Maja i Ivan, i ovaj put uz pomoć cijelog benda kojeg čine Jurica Štelma, Borko Rupena i Mario Bočić, interpretirat će i sve druge Leonardove bezvremenske hitove. Posebnu notu daju Majini recitali Cohenovih pjesama na hrvatskom. Boljeg mjesta od Kerempuha za ovakvu večer naprosto nema, to je već dokazano. Osim posebne intimnosti i akustike, on je i mjesto gdje se Maja osjeća kao kod kuće jer tu već godinama nastupa u brojnim kazališnim komadima.

 

Sljedeći događaj

01
tra
Split
Hrvatski dom Split
Rundek & Ekipa LIVE / Hrvatski Dom Split