29
lip
ISTRA I PRIMORJE
Punat

Velvet Festival

ISTRA I PRIMORJE | Punat

29. 06. 2023 | 19:00

Velvet Festival

IG-03

share

Organizatori punom parom rade na pripremama za sedmo izdanje Velveta – jednog od najuspješnijih i najistaknutijih festivala u regiji. U očaravajućem Puntu na otoku Krku i ovoga ljeta zajamčen je bogat glazbeni program u intimnoj atmosferi netaknute prirode.

Velvet se profilirao se kao hrvatski vacation festival koji kvalitetom i moćnom glazbenom ponudom ne zaostaje za stranim konkurentima. Od 29. lipnja do 2. srpnja mistična plaža Medane u Puntu na otoku Krku zaživjet će po sedmi put zahvaljujući marljivoj ekipi koja “pokušava ne ponavljati ono što provjereno funkcionira”.

Obilje dobre glazbe, idilična atmosfera u pitoresknom ambijentu i raznovrstan popratni sadržaj samo su dio novog nastavka priče na kojem organizatori već mjesecima neumorno rade. Nagrađen Ambasadorom u kategoriji “najboljeg festivala domaćeg promotora”, Velvet ponovno donosi savršen omjer live i elektroničke glazbe, a tu su i jedinstveni boat partyji kakvi se na Krku ranije nisu nudili.

Prva trećina lineup-a je pred nama, sa savršenim omjerom live i elektroničke glazbe, a najavu poznatih boat partija (prošle godine rasprodani u 40 minuta) uslijediti će uskoro. Na pozornicu će se tako popeti Buč Kesidi, srpska pop rock senzacija, hrvatsko-slovenski ženski jazz duo freekind., dugoočekivani australski bosanac Hector Gachan, čiji će ovo biti prvi i ekskluzivni nastup u Hrvatskoj, te interesantna grupa The Zenmenn kojeg čine aktivni članovi proširenog benda Jaakko Eino Kalevija. Na listi DJica/eva tu je zagrebački plesač i DJ Stankoff, talijanski duo Napoli Segreta, zaslužan za popularizaciju napolitanskog diska i funk-a, pionir ex-yu glazbe Peđa Radović, Londonska zvijezda Shy One, te srpske mlade nade Aleksandra Hrib i Little Lu.

Organizatori najavljuju da je ovo tek trećina ukupnog festivalskog lineupa, te najavljuju puno dodatnog programa. Ulaznice po cijeni od samo 29€ su trenutno u prodaju u sustavu CoreEvent. Važno je naglasiti da karte idu brzo, te se očekuje rasprodan festival.

 

Sljedeći događaj

29
lip
Zagreb
Trg Kralja Tomislava
Cameristi della Scala: Zagreb Classic