30
lip
Novalja
Zrće

Verknipt Croatia Holiday Festival 2024. - Zrće, Pag

Novalja | Zrće

30. 06. 2024 | 20:00

Verknipt Croatia Holiday Festival 2024. - Zrće, Pag

Verknipt 2023 / foto: Jordy Brada

share

Verknipt, renomirani nizozemski organizator najvećih hard techno događanja na svijetu odabrao je ovog ljeta plažu Zrće za svoje prvo izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala.

Novi hard techno festival održat će se u klubovima i morskim oazama plaže Zrće na otoku Pagu od 30. lipnja do 4. srpnja i predstaviti publici najpoznatija DJ imena hard techno scene, raskošnu produkciju i neviđeni light show po kojima su Verknipt partiji i eventi upravo i poznati u Europi. 

Festival privlači strane i domaće posjetitelje zbog bogatog dnevnog i noćnog programa, ali i cjelokupnog doživljaja zabave uz odmor na prekrasnoj hrvatskoj obali. Broj poklonika hard techno glazbe svakim danom raste sve više, pogotovo među mladima, kako u svijetu tako i u regiji, pa u ovom žanru i organizatori ne štede na svim elementima koji čine ovaj festival jedinstvenim.

Ulaznice i smještaj uz personalizirano iskustvo festivala

Pretprodaja ulaznica počinje 24. siječnja u 12:00 sati. Redovna prodaja počinje 25. siječnja u 12:00 sati, a predregistrirati se za kupnju ulaznice možete OVDJE.

Kako festival dovodi većinom stranu publiku organizator unutar svoje ponude nudi i pakete koji uključuju smještaje u vilama i apartmanima na Zrću pa posjetitelji imaju mogućnost upoznati i jedinstvenu lokaciju najvećeg hrvatskog party otoka. 

Sve informacije o najpovoljnijim ulaznicama i paketima koji uključuju i smještaj po najboljim cijenama možete pronaći na stranicama festivala Verkniptcroatia.org.

Sljedeći događaj