11
stu
Zagreb
Dom sportova – Mala dvorana

Vojko V u Domu sportova

Zagreb | Dom sportova – Mala dvorana

11. 11. 2023 | 20:00

Vojko V u Domu sportova

Zagreb Beer Fest – Vojko V /Julijan Labrović

share

“Planiram napraviti duplo jači show nego prvi put”

16. ožujak 2023. – Evo ga opet! Nakon što je prošlu godinu priveo kraju rasprodanim solo koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture, a ovu započeo novim studijskim albumom “Dvojko” i izdominirao streaming platformama, splitski reper Vojko V već ima planove za kraj godine. Najavljuje veliki samostalni koncert u Zagrebu i u subotu, 11. studenog vraća se na pozornicu Doma sportova, prirediti moćan koncertni show. Ulaznice su do 11. svibnja dostupne u online pretprodaji po povoljnijoj cijeni.

Publika se dobro sjeća njegovog prvog nastupa u rasprodanom Domu sportova, 2018. godine, a ovom prilikom na istu pozornicu pristiže bogatiji kako za životno, tako i glazbeno iskustvo: “Drago mi je da imam ponovnu priliku nastupati u Domu sportova. Planiram napraviti duplo jači show nego prvi put, budući da sad imam više materijala za izvođenje, više iskustva kao solo izvođač i više para za vatrene mašine, lavove i plesačice” kratko najavljuje.

Ove godine Vojko V u Dom sportova stiže s novim studijskim albumom “Dvojko. Riječ je o njegovom drugom po redu albumu, nastavku albumske trilogije započete albumom “Vojko” iz 2018., koji mu je donio šest nominacija i tri nagrade Porin, milijunske preglede spotova na YouTube-u i stotine koncerata diljem regije te ga formirao u vodeće regionalno hip-hop ime.

Album “Dvojko” po objavi je u kratkom roku osvojio digitalne top liste slušanosti, što uključuje #1 na Deezeru i Apple Musicu, dok su pjesme s izdanja zauzele tri pozicije na YouTube Trendingu, a “Mamacita“, očiti favorit publike, nalazi se i na Billboard Croatia Songs 25 chartu. Uz ranije predstavljene singlove “Moja lipa“, “Umoran“, “TT-33“, “Evo me opet” i “Saborska penzija“, album donosi još devet potpuno novih pjesama. “Koja je poveznica Šerbedžije i Šukera”, “Kako je Rihanna nadahnula Vojka” i “Što je iduće u njegovom tour lifeu?” samo su neka od pitanja na koja “Dvojko” odgovara. Album je u izdanju Croatia Records dostupan na svim digitalnim streaming platformama i u fizičkoj prodaji.

Ulaznice za koncert Vojka V 11. studenog u zagrebačkom Domu sportova dostupne su do 11. svibnja isključivo u online pretprodaji putem platforme Core Event, po cijeni od 11 eura.

Nakon toga, pretprodajna cijena ulaznica će biti 14 eura, a uz online, tada će biti dostupna i fizička pretprodaja, na zagrebačkim lokacijama Drito Bar, Rockmark i Dirty Old. Na dan koncerta, cijena ulaznice će biti 17,25 eura, “odnosno 130 kuna karta ako sam dobro shvatia, brate ne bi sam za sebe toliko platia!” Organizator koncerta je yem.

Sljedeći događaj