19
svi
Zabok
re:Garden

Vojko V i Kali Fat Dub

Zabok | re:Garden

19. 05. 2023 | 20:00

Vojko V i Kali Fat Dub

vojkopress3

share

VOJKO V
Objavio je 2018. godine prvijenac “Vojko”, postao otac, osvojio tri Porina 2019. godine, za album godine, spot godine i klupski album godine, održao veliki broj koncerata diljem regije, objavio dvije slikovnice za djecu – i umoran je. „Satra san se, ne mogu više”, kaže Vojko na kraju spota za posljednji singl “Umoran”
Teško je izdvojiti uspješniji i veći single pa ih je jednostavnije nabrojati redom kako su i izlazili. U siječnju 2018. objavljuje “Zovi čovika”, zatim se ruši internet suradnjom s Huljićem i izbacivanjem “Pasta Italiana”, a pred nastup u rasprodanom Domu sportova objavljuje spot za “Kako to” koji ga je lansirao u trenutno najvećeg i najvrućeg izvođača regije čemu u prilog idu rasprodani koncerti u Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Mostaru, Rijeci i Splitu.
Vojko nastavlja jako i u 2019. te gotovo da nema grada u regiji na kojem nije nastupao.
2020. je možda i bio “Umoran” ali 2021. je spreman za povratak na binu i nove koncertne izazove što je i najavio novim hit singlom “Mamići”

KALI FAT DUB
Mesto gdje brdsko-panonski weltschmertz spoken word upoznaje jadransko-alpski pub dub!

“Predivna kompilacija za niti jednu ljetnu terasu, ali za svaki najbolji party, te najrelevantnije ‘izvješće iz undergrounda’ koje precizno i detaljno opisuje naš dugogodišnji put od lošeg prema gorem – od pojedinca, preko društva i nacije, pa do globalnih stremljenja u sveopći sunovrat. To je ukratko „Životinjska farma” paklenog dvojca koji se odaziva na ime Kali Fat Dub.”
– Zoran Stajčić (Ravno do Dna)

 

ULAZ BESPLATAN

Sljedeći događaj

19
svi
Zagreb
Klub Močvara
She Past Away