28
ožu
Zagreb
Klub Močvara

Vrelo zvuka: Garlic, Su'vid i Bacchus Khan

Zagreb | Klub Močvara

28. 03. 2024 | 20:00

Vrelo zvuka: Garlic, Su'vid i Bacchus Khan

Vrelo zvuka: Garlic, Su’vid i Bacchus Khan u Močvari

share

Vrelo zvuka: Garlic, Su’vid i Bacchus Khan u Močvari

Su’vid
Glazbeni sastav koji obrađuje teme stare vjere i običaja. Pjesme su rađene tako da ljudi uplove u njih kao na nekom obredu i da osjete svaki ton kao magiju. Već nakon prvog nastupa, pridobili su veliki interes i publiku. Ono što kažu za zagrebački koncert je : “neka nam Sve-Mir kroz pjesme daruje Mir duše”.

Garlic
Zrenjaninski glazbeni sastav koji je blizu dva desetljeća aktivno u glazbi te koji ne pravi previše kompromisa, a ipak obuhvaća širok spektar zvukova i žanrova, od grunge rock-a preko metala , goth-a, etno proga, začinjeno specifičnim pristupom i prepoznatljivom atmosferom. Energična svirka je ono što se obavija oko pjesničkog izraza koji paralelno i emotivno promišlja o različitim pojavama – od ljubavi do mitologije, o vječnosti… o važnosti muzike, ali i tišine u nama. Prvi studijski album “Naposletku” objavljen je 2016. godine za izdavačku kuću “Take It Or Leave It” a drugi album pod nazivom “O Rifu, Nebu i Krvi” izlazi početkom 2024 – te godine.

Bacchus Khan
Bacchus Khan naziv je glazbenog trojstva oformljenog u zagrebačkoj snježnoj mećavi, neprestana improviziranja po raznim bakanalijama u konačnici su iznjedrila ovaj eklektični sastav.
Sviranjem do zore, članovi ovog sastava zadržavaju svoj fizički oblik i tako donose zvuke drevnog istoka i razvratništvo drevnog zapada.

Sljedeći događaj

28
ožu
Zagreb
Peti Kupe
Cubismo i DJ Maestro u Petom Kupeu