23
pro
Zagreb
AKC Attack

X-MASS METAL ATTACK: Flesh, LIV & Nigmar

Zagreb | AKC Attack

23. 12. 2022 | 20:00

X-MASS METAL ATTACK: Flesh, LIV & Nigmar

bozic

share

X-MASS METAL ATTACK – 23.12.2022. – Flesh, LIV & Nigmar
𝐅𝐥𝐞𝐬𝐡 (𝐇𝐞𝐚𝐯𝐲 𝐌𝐞𝐭𝐚𝐥 – 𝐙𝐚𝐠𝐫𝐞𝐛)
Flesh je heavy metal trio iz Hrvatske koji će vas natjerati da poludite! Uska koža, teški metal, krvavi riffovi, bestijalno zavijanje. Od 2004. godine zagrebački heavy trio Flesh brani metalnu vjeru. Godina 2014. bila je značajna za njih jer su objavili istoimeni studijski album i nastavljaju sa svojom misijom trovanja pučanstva teškim metalima. Promociju albuma održali su na zagrebačkom heavy metal programu Valhalla u Močvari. Sredinom iste godine pobijedili su na band battleu gdje su nastupali uz Huntress i Battlecros te si osigurali nastup na kultnom festivalu – Metaldays 2015. Početkom 2015. godine objavljuju spot za pjesmu Vermin Terror s kojim šokiraju metal fanove. U 5. mjesecu 2015. godine nastupaju na 1. Valhalla Metal festivalu te snimaju live spot za pjesmu Hammered Down. Novinari o njima pišu da su dokaz kako heavy metal i dalje živi na našim prostorima, budući da ih odlikuju brutalni riffovi i solaže, pjevač iznimnih vokalnih sposobnosti te bubnjar koji razvaljuje bubanj. Ne zaboravite, samo metal!
𝘧𝘢𝘤𝘦𝘣𝘰𝘰𝘬.𝘤𝘰𝘮/𝘧𝘭𝘦𝘴𝘩𝘮𝘦𝘵𝘢𝘭
𝘺𝘰𝘶𝘵𝘶𝘣𝘦.𝘤𝘰𝘮/𝘶𝘴𝘦𝘳/𝘧𝘭𝘦𝘴𝘩𝘮𝘦𝘵𝘢𝘭𝘰𝘧𝘧𝘪𝘤𝘪𝘢𝘭
𝐋𝐈𝐕 (𝐒𝐩𝐞𝐞𝐝/𝐓𝐡𝐫𝐚𝐬𝐡 𝐌𝐞𝐭𝐚𝐥 – 𝐙𝐚𝐠𝐫𝐞𝐛)
Speederi thrashnjevačkog podzemlja iz Plejs kolektiva (Lord Drunkalot, Distance Or Die, Mrtvi Petak, Out Of The Void) prže preko 10 godina. Poznati po svojim nabrijanim, alkoholno natopljenim partyjima koji spajaju metalce i pankere u pagansko slavlje posvećeno bogovima distorzije i dobre zajebancije kroz oluju buke i prizivajućih rifova. Poharali su većinu domaćih stejđeva i festivala kao i jedan od vodećih europskih festivala – Exit u Novom Sadu. Dijelili su stage sa bendovima kao što su Satan, Pagan Altar, Ironsword i Soulfly; pili su sa Evil Invadersima, Abbath-om, Skyforgerom i napušili Brujeriu. Peglat će stare hitove i nove bangere s nadolazećeg albuma. WE HAVE MACHINERY!
𝘧𝘢𝘤𝘦𝘣𝘰𝘰𝘬.𝘤𝘰𝘮/𝘭𝘪𝘷𝘴𝘱𝘦𝘦𝘥𝘮𝘦𝘵𝘢𝘭
𝘺𝘰𝘶𝘵𝘶𝘣𝘦.𝘤𝘰𝘮/𝘤𝘩𝘢𝘯𝘯𝘦𝘭/𝘜𝘊𝘻𝘰3𝘱8𝘪2𝘩𝘚𝘚𝘳𝘑𝘻𝘦𝘌𝘷𝘫𝘜𝘧𝘰𝘲𝘨
𝐍𝐢𝐠𝐦𝐚𝐫 (𝐇𝐞𝐚𝐯𝐲/𝐓𝐡𝐫𝐚𝐬𝐡/𝐃𝐞𝐚𝐭𝐡 𝐌𝐞𝐭𝐚𝐥 – 𝐙𝐚𝐠𝐫𝐞𝐛)
Nigmar je heavy/thrash/death metal bend iz Hrvatske, koji je krenuo kao mladenačka ideja i solo underground projekt iz zagrebačkih garaža. 2017. godine prerasta u tročlani bend. Od tada nije izmijenio značajni broj članova, te u sadašnjoj četveročlanoj postavi od 2020. usustavljuje sav dotadašnji materijal i kreće sa snimanjem prvog albuma početkom 2021. godine. Album je u zadnjim koracima obrade te se nadaju da će uskoro napokon ugledati svjetlo dana. Tijekom godine snimanja, koje se neplanirano odužilo radi raznih faktora (i portage za savršenim zvukom međuostalom), nastajali su novi materijali. Postojani materijal se količinski već približava dostatnoj minutaži za još dva albuma, koji su u planu početka snimanja. Od osnutka, bend je održao tri live svirke, ali taj tijek prekinula je pandemija. Od travnja 2022. godine Nigmar se vraća na pozornicu sa ozbiljnom namjerom da nadoknadi te dvije godine provedene u garažama, te je i tome shodno održao i turneju po Hrvatskoj.
𝘧𝘢𝘤𝘦𝘣𝘰𝘰𝘬.𝘤𝘰𝘮/𝘱𝘳𝘰𝘧𝘪𝘭𝘦.𝘱𝘩𝘱?𝘪𝘥=100064010861248
𝘺𝘰𝘶𝘵𝘶𝘣𝘦.𝘤𝘰𝘮/@𝘯𝘪𝘨𝘮𝘢𝘳𝘣𝘢𝘯𝘥4364
Pretprodaja: https://core-event.co/…/x-mass-metal-attack-23-12-2022…/
Na ulazu: 50 kn / 6,62 €

Sljedeći događaj

23
pro
Zagreb
Peti Kupe
Mimika Orchestra