05
tra
Zagreb
Tvornica kulture

Yann Tiersen u Tvornici

Zagreb | Tvornica kulture

05. 04. 2024 | 20:00

Yann Tiersen u Tvornici

share

Jedinstveni glazbenik i skladatelj Yann Tiersen na novoj turneji putuje Europom sam u kamperu, a u ožujku stiže i do Zagreba

Svestrani francuski glazbenik i skladatelj Yann Tiersen, najavio je europsku turneju Kerber Complete Tour: Solo Piano + Electronics Tour u sklopu koje će 5. ožujka 2024. nastupiti u zagrebačkoj Tvornici Kulture.

Yann Tiersen, široj publici najpoznatiji je kao autor glazbe za filmove Amélie i Good Bye Lenin! bavi se glazbom veći dio svog života, pomičući granice između žanrova koristeći različite instrumente – starinske sintesajzere, električnu gitaru, klavir, violinu, semplere, Ondes Martenot pa čak i pisaći stroj. Dok u svojim albumima, njih skoro 20 izdanih od 1995. godine, istražuje povezanost s prirodom, različitim mjestima i svojom ljubavi prema keltskim jezicima, jednako privlači ljubitelje eksperimentalne i elektroničke glazbe, klasike i rocka.

Ulaznice su u prodaji putem Eventim online sistema i na fizičkim prodajnim mjestima Eventima od srijede, 15. studenoga u 10 sati.

Sljedeći događaj

06
tra
Split
Hrvatski dom Split – Koncertna dvorana Ive Tijardovića
Mimika Orchestra u Hrvatskom domu u Splitu