14
stu
Zagreb
Lauba

Za Massima @ Lauba

Zagreb | Lauba

14. 11. 2023 | 20:00

Za Massima @ Lauba

Za Massima Lauba

share

Osam velikih imena pjeva na spektaklu “Za Massima – Mali krug velikih ljudi”

U zagrebačkoj Laubi, 14. studenog 2023. Massimovi prijatelji i kolege, na ideju njegove supruge Eni Kondić održat će koncert “Za Massima – Mali krug velikih ljudi”. Nina Badrić, Neno Belan, Matija Cvek, Sergej Ćetković, Ivan Dečak, Dino Jelusić, Meritas i Vanna otpjevat će hitove koje je Massimo pjevao na svom najvećem, ali nažalost i posljednjem koncertu u zagrebačkoj Areni prošle godine. Čitav koncept, izvođače i ekipu koja stoji iza projekta odabrala je Massimova supruga Eni Kondić koja ovim koncertom želi dati posvetu Massimu, njegovom radu, umjetnosti i prije svega zahvaliti njegovoj publici koja ga je toliko voljela i štovala.

Na koncertu će nastupiti Massimov bend u sastavu – Ivan Pešut, Marko Matošević, Gojko Tomljanović, Boris Popov, Alen Svetopetrić, te Bruno Urlić. Uz njih svoj će doprinos dati i Massimovi prijatelji i dragi kolege Ivo Popeskić, Bruno Kovačić, Igor Geržina i Predrag Peggy Martinjak.

Za svakog od osam vokalista Eni je pomno odabrala pjesme koje će izvesti i svima je bila čast preuzeti odgovornost da ponovno udahnu život Massimovim pjesmama. Ali priznaju, koliko god emotivno osjećaju teret Massimova nasljeđa toliko ih veseli da će pred Massimovim obožavateljima još jednom oživjeti sjećanje na tog velikog umjetnika.

Ulaznice za koncert u zagrebačkoj Laubi u prodaji su od 21. rujna u 8 sati u sustavu Entrio.

Sljedeći događaj

14
stu
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Haris Džinović u Lisinskom