01
lis
Zagreb
Hala Park

Zabranjeno Pušenje

Zagreb | Hala Park

01. 10. 2022 | 00:00

Zabranjeno Pušenje

tvornica_kulture_zabranjeno_pušenje-1130×650

share

Zabranjeno pušenje vraća se na zagrebačku scenu 01. listopada 2022., na godišnjicu velikog open air koncerta u Hala Parku!

Prošlo je godinu dana od nezaboravne večeri pune emocija i dobrih vibracija. Vrijeme je da se ponovi spektakl uz novi dvostruki album Zabranjenog pušenja „Karamba!” ispunjen hitovima odsviranih u stilu poznate sarajevske škole rock’n’rolla.

Uz promociju novog albuma za koncert se sprema i presjek vječnih hitova, a Zabranjeno pušenje na pozornicu zagrebačkog Hala Parka dolazi u nikada jačoj postavi – pojačano poznatim hrvatskim blues glazbenikom Tomislavom Golubanom koji je bandu podario novu koncertnu energiju. Zabranjeno pušenje zaokružuje priču i predstavlja rock’n’roll kakav se i očekuje od najjačeg regionalnog igrača na rock sceni.

Nakon odlične zagrebačke promocije novog dvostrukog albuma „Karamba!“ s velikim zadovoljstvom najavljujemo početak prodaje ulaznica.

A evo što je Sejo rekao zašto bi trebali požuriti po svoje ulaznice: „Stara narodna kaže – Para ide na paru, a buha na fukaru! Zato kupite kartu dok je karitativna cijena. Nemoj da vas guja ujede!“

Ulaznice potražite u sustavu Entrio.

 

 

Sljedeći događaj

01
lis
Split
Koteks
xSTatic