29
stu
Rijeka
Dvorana Mladosti

Zdravko Čolić - Dvorana mladosti, Rijeka

Rijeka | Dvorana Mladosti

29. 11. 2024 | 20:00

Zdravko Čolić - Dvorana mladosti, Rijeka

Zdravko Čolić – Dvorana mladosti, Rijeka

share

Zdravko Čolić, glazbeni fenomen ovih prostora i već pola stoljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene, nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske, ove jeseni stiže i u riječku Dvoranu mladosti.

 Miljenik regije pred riječku publiku stiže 29. studenoga, a dugoočekivani koncert prilika je i starijim i mlađim generacijama da taj dan uživaju u nekim od najljepših i najvećih pjesama otpjevanih na ovim prostorima, poput  ‘Ti si mi u krvi’, ‘Produži dalje”, ‘Gori vatra’, ‘Noć mi te duguje’, ‘Svadbarskim sokakom’, ‘Jedna zima sa Kristinom’, ‘Krasiva’, ‘Čija je ono zvijezda’, ‘Pjevam danju, pjevam noću’, ‘Pusti, pusti modu’ i mnogim drugim…

Čolićevi višesatni koncerti glazbeni su spektakli na kojima se isprepliću moćna interpretacija, prepoznatljivi vokal, nenadmašna energija i neodoljivi šarm, koji se Čoliću pripisuju od samih početaka njegove karijere.

Ne čudi, stoga, kako je uvijek rado viđen gost, za čije se koncerte traži ulaznica više, a ulaznice za riječki koncert dostupne su putem sustava Eventim te u Dallas Music Shopu u Rijeci.

Sljedeći događaj

30
stu
Zadar
Sportski centar Višnjik – Velika dvorana Krešimira Ćosića
Domu mom u Zadru