12
pro
Zagreb
Klub Močvara

ZEZ Rezidencija: Development of App-ology

Zagreb | Klub Močvara

12. 12. 2023 | 20:00

ZEZ Rezidencija: Development of App-ology

ZEZ Rezidencija: Development of App-ology

share

ZEZ Rezidencija: Development of App-ology – Mija Štark i Leo Baslać

  • ZEZ rezidencija
  • Datum performansa: 12.12.2023. @Močvara
  • Upad na vratima: 7e

Otpuhnite s nama zadnju svijećicu na rođendanskoj torti Zavoda za eksperimentalni zvuk – pozivamo vas na posljednji događaj u proslavi desete godišnjice ZEZ-a: Development of App-ology nastao u rezidencijalnom radu Mije Štark i Lea Beslaća, a koji će se održati 12.12. u klubu Močvara.

electronic music / sound design / contemporary dance performance / ZEZ residence

Aplikacije za trčanje, aplikacije za pare, aplikacije za je*anje, aplikacije za muzičare… Aplikacije su danas sveprisutne i prijekopotrebne da bi pojedinac mogao pratiti društvene trendove, ali ne samo to već i biti odgovoran radnik, prijatelj pa i ljubavnik. Aplikacija postoji za većinu ljudskih aktivnosti, a kako ih ne bismo voljeli kada nas tako lijepo nagrađuju. Ubrzavaju dosadne procese, organiziraju život, omogućuju socijalizaciju, a specifično je lijepo kada nam pokazuju napredak. Iz dana u dan, koliko sam bolji? Koliko sam uspješniji? Na kojem smo sad nivou?

Spojem suvremenog plesa i performansa te sound designa i elektronske glazbe, Mia Štark i Leo Beslać u ZEZ-ovoj rezidenciji istražuju na koje sve načine mogu pristupiti svojim interesima i kako ih pretočiti u umjetnički medij. Virtualna organizacija i validacija suvremenog života bit će glavna okosnica njihovog istraživanja, a svoj će glazbeno-scenski performans publici predstaviti u utorak 12.12. u klubu Močvara.

Ulaznice će se prodavati pri ulasku u klub Močvara na dan performansa.

Program je realiziran uz potporu Zaklade Kulture nove, Gradskog ureda za kulturu grada Zagreba, HDS ZAMP-a i A1.

Sljedeći događaj

12
pro
Zagreb
Klub kazališta Komedija (ex Kontesa)
Valdemar Kušan: “Music of the Mind, Music of the Moment” – promocija