23
stu
Zagreb
AKC Attack

ZEZxČuješ: Čuješ?! Drugačije u AKC Attack

Zagreb | AKC Attack

23. 11. 2023 | 20:00

ZEZxČuješ: Čuješ?! Drugačije u AKC Attack

ZEZxČuješ: Čuješ?! Drugačije u AKC Attack

share

Čuješ?! Drugačije: ZEZ-ov open stage za eksperimentalne projekte

Jeste li ikada razmišljali o nastupanju na ZEZ-u? Čitajte dalje i saznajte kako!

Dobre vijesti za sve eksperimentaliste, solo čudake i oni s bendovima, moderne skladatelje, “noise” umjetnike i noise “umjetnike”! Ove godine, a nadamo se i budućih, ZEZ Festival uspostavlja suradnju s KSET-ovim Čuješ?! programom za neafirmirane izvođače, dajući nam mutanta zvanog Čuješ?! Drugačije. To znači točno ono što mislite – otvaraju se prijave za nastupe vašeg avangardnog, eksperimentalnog, subverzivnog ili jednostavno bizarnog glazbenog projekta, koliko god pankerski ili akademski bio.

Program je osmišljen kao pandan ZEZ-ovoj Izložbi zvuka, koja se kroz godine specijalizirala za zvučnu umjetnost manje koncertnog karaktera; Čuješ?! Drugačije s druge strane uzima u obzir samo nastupe i performanse autorske glazbe uživo, tako po prvi put omogućavajući lokalnim glazbenicima direktnu prijavu za nastup u sklopu koncertnog programa ZEZ-a.
Žanrovska ograničenja ne postoje, jedino je bitna nekonvencionalnost, a ni originalnost ne bi škodila. Prijaviti se može na online obrascu: https://forms.gle/hDC9fVRULWt5u68v9

Prijave će biti otvorene do kraja subote 11.11.2023, a koncert/i će se održati 23.11.2023. u prostoru kluba Attack, koji nam je pružio prijateljsku ruku dok KSET traga za novim prostorom. Broj nastupa i koncerata ovisan o količini prijavljenih, no uključuje minimalno tri izvođača/skupine/projekata.
Više detalja uskoro!
Sretno!

Program je realiziran uz potporu Zaklade Kulture nove, Gradskog ureda za kulturu grada Zagreba, HDS ZAMP-a i A1.

Sljedeći događaj

23
stu
Zagreb
Tvornica kulture
Marko Kutlić u Tvornici