12
lis
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

Zoran pjeva Arsena - Lisinski

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

12. 10. 2024 | 20:00

Zoran pjeva Arsena - Lisinski

Zoran pjeva Arsena

share

U Lisinskom nas, 12.listopada ove godine, očekuje glazbena čarolija pod nazivom „Zoran pjeva Arsena“. 

Po mnogočemu poseban, ovaj projekt izdvaja spoj ljepote i tragedije, prolaznosti i vječnosti, kroz vrhunske glazbene umjetnike. 

Arsen Dedić, Zoran Predin, Damir Kukuruzović Django Group, Matija Dedić i napose Bruno Urlić, na „jednom mjestu“, garancija su izvrsnosti i stvaranja nečeg posebnog i nezamijenjivog.

Dvanaest pjesama po izboru Zorana Predina, snimljenih u gypsy swing aranžmanima s Damirovim Django groupom te violinistom Brunom Urlićem, dale su novo ruho Arsenovim klasicima poput „“Kuća pored mora”, “Moderato Canatbile”, “Ni ti, ni ja”, “Imenom sam tvojim zvao” ili “Pamtim samo sretne dane“.

Sam projekt, ime je dobio po istoimenom albumu, kojeg su zajedno snimili Zoran Predin i Damir Kukuruzović Django Group, kao posvetu neprežaljenom Arsenu. Album je 2020.godine bio najprodavanije hrvatsko izdanje! 

Nažalost, iste godine je prerana smrt Damira Kukuruzovića prekinula promocijsku turneju, koja se nastavila godinu dana kasnije. 

Zoran pjeva Arsena“ tako je postao posveta i Arsenu i Damiru, a projekt nailazi na jednako oduševljenje kod Arsenove, Kukuruzovićeve i Predinove publike.

Na četiri pjesme gost je, kako na albumu, tako i na nastupima uživo, Matija Dedić, koji je svojim glazbenim umijećem zaokružio cijeli projekt i dao mu autentičnost.

Ovo je doista koncert koji ne želite propustiti i za kojeg se traži ulaznica više. Stoga, ulaznice osigurajte na vrijeme i pridružite nam se 12.10.2024.godine u KDV Lisinski gdje nas očekuje čarobno veče.

Ulaznice u pretprodaji putem sustava Entrio te Ulaznice.hr po cijenama : 25/28/33/38 eura.

Sljedeći događaj

14
lis
Zagreb
Klub Močvara
Ellende, Groza i Servant u Močvari