04
stu
Zadar
Arsenal

Zorica Kondža i klapa Rišpet - Arsenal Zadar

Zadar | Arsenal

04. 11. 2023 | 22:00

Zorica Kondža i klapa Rišpet - Arsenal Zadar

Zorica Kondža i klapa Rišpet – Arsenal Zadar

share

4. studenog 2023. godine u Arsenalu, s početkom u 22 sata, koncert Zorice Kondže i klape Rišpet!

Jedinstvena Zorica Kondža dobitnica je najveće medijske nagrade Zlatni Studio Jutarnjeg lista za najbolju pjevačicu 2022. godine.
Jedna od najvećih glazbenih diva ovih prostora naklonost brojne publike osvojila je svojim moćnim vokalom, ali i nevjerojatnom energijom na nastupima koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim bilo da je riječ o mnogobrojnim glazbenim uspješnicama, o rasprodanim koncertima na kojima se uvijek traži karta više ili pak o posebnoj vezi sa svojom publikom kojoj se itekako zna odužiti koncertnim druženjima koji se dugo pamte. Više od 3 desetljeća glazbene karijere, brojni albumi, nagrade i priznanja među kojima je i nagrada “Status Hrvatske glazbene unije za izniman doprinos hrvatskoj glazbi”, hitovi pjesama kao što su “Zar je voljeti grijeh”, “Ima jedan svijet”, “Najljepše je kad si tu”, “Tako lako”, “Ti si moj san”, “Molitva za tebe”, “Zauvijek”, “Sve je noćas protiv nas” i mnogi drugi, zasigurno su garancija da ova glazbena poslastica nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Klapa Rišpet djeluje dugi niz godina te je svrstana u sam vrh uspješnih klapa u Hrvatskoj poznata po svojim hitovima: “Šta mi ljube oćeš kazat“, “Lipo mi je tu “, “Mislin samo na te“, “Kad je pošla ća”, “Lumin”, “Fališ mi”, duetu s legendarnim Mišom Kovačem “Sunce mi od tebe dolazi” te duetima s Jelenom Rozgom “Prsti zapleteni” ,Doris Dragović „Jedina jubav moga života“ i Zoricom Kondžom „Pružimo nam šansu“. Spot prekrasne ljubavne balade „Pitali me anđeli“ koja je prožeta romantičnim stihovima snimljen je u predivnim Ražnjevića Dvorima A.D.1307. u Polači, a u istom su zablistale bivša Miss svijeta Anica Kovač i njezine kćeri, Leticija i Viktorija.
Ovaj spoj jedinstvenih moćnih glasova i vječitih hitova pun je pogodak za sve ljubitelje zabavne i klapske glazbe!

▪ Ulaznice za ovaj koncert biti će dostupne od ponedjeljka 16. listopada 2023. godine
▪ Ulaznice kupljene u Arsenalu i hotelu Ilirija u Biogradu na Moru do 31. listopada 2023. ostvaruju popust od 15%.

Prodajna mjesta
▪ Arsenal Zadar
Pon – pet (09:00 h – 19:00 h) i Sub (09:00 h – 12:00 h)
▪ Hotel Ilirija, Biograd na Moru
Svaki dan (07:00 h – 22:00 h)
▪ Cijene ulaznica
▪ Parter
23 € – Parter
28 € – Fan pit (parter s barskim stolom bez stolica; obavezna konzumacija paketa pića – definira se prilikom kupovine karata, čeka Vas na stolu na dan koncerta te se tada i plaća)

Sljedeći događaj