12 - 13
stu
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Zorica Kondža u Lisinskom
Zorica Kondža u Lisinskom

Zorica Kondža u Lisinskom

Zorica Kondža u Lisinskom | Zorica Kondža u Lisinskom

12 - 13.11.2023

Zorica Kondža u Lisinskom

Zorica Kondža

share

Zorica Konža: Dovoljna je ljubav

Hrvatska diva, koja plijeni jedinstvenom bojom glasa već više od 35 godina, glazbenu čaroliju ponovo donosi u Lisinski! Zoricu Kondžu odlikuje glas velikog raspona, za koji glazbeni znalci kažu da je “najbolje sačuvana tajna hrvatske pop-glazbe”. U njemu se spajaju mediteranski temperament s modernim tokovima poput soula, bluesa i rock and rolla.

Siguran hod po zvjezdanim stazama još uvijek traje kao dokaz da je za takvo putovanje potrebno “tako malo“: Vrhunski glas, duša i… sve ono što Zorica ima: talent, ljubav i osjećaj.

Uz Zoricu Kondžu nastupa skupina vrhunskih glazbenika pod vodstvom maestra Joška Banova, supruga Zorice Kondže i autora većine njezinih pjesama.

Zar je voljeti grijeh, Ima jedan svijet, Ti si moj san, Tako lako, samo su neki od poznatih hitova iz njezine bogate dugogodišnje karijere koji će zagrmjeti na pozornici Lisinskog i oduševiti sve posjetitelje!

Ulaznica za prvi koncert Zorice Kondže, koji je 12. studenoga, ima još vrlo malo, stoga Zorica za svoju najvjerniju publiku priprema i drugi koncert!

Link za kupovinu ulaznica za drugi koncert:

https://www.ulaznice.hr/web/event-browse/1/35996

Sljedeći događaj

12
stu
Zagreb
Hrvatski državni arhiv (HDA)
Ciklus Pleyel: Vladimir Krpan