15
kol
Šibenik
Tvrđava sv. Mihovila

Zorica Kondža

Šibenik | Tvrđava sv. Mihovila

15. 08. 2022 | 20:00

Zorica Kondža

unnamed

share

Najstarija šibenska tvrđava sv. Mihovila, spremna je za pravu glazbenu poslasticu. Zorica Kondža nastupiti će na jednoj od najljepših jadranskih pozornica, a svoj veliki koncert pod nazivom ‘Vrijeme ljubavi’ održati će 15.08.. Savršeno je to mjesto za presjek tridesetpetogodišnje karijere omiljene glazbenice, a svi vi koji volite i jedva čekate uživo slušati Zoricu Kondžu, ne zaboravite podvući upravo ovaj datum u svojem kalendaru.

‘U čarobnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila pozivam vas da zajedno provedemo nezaboravnu večer posvećenu ljubavi. Prisjetit ćemo se mojih najljepših pjesama kroz trideset i pet godina solističke karijere na poseban dan kojega s nestrpljenjem iščekujem 15.08., na Veliku Gospu. Prepustit ćemo se glazbi i emocijama i večer pretvoriti u noć za pamćenje. Hvala vam dragi moji što zbog vas još uvijek trajem!’, poručila je Zorica.

Jedinstven vokal koji nosi posebnu snagu i emociju, te zvuci mnogobrojnih hitova prožetih mediteranskim duhom kao što su ‘Zar je voljeti grijeh’, ‘Sve je noćas protiv nas’, ‘Tako je lako’ i brojnih drugih, itekako obećavaju večer vrhunske glazbe i odlične zabave, o kojoj će se, sigurni smo, još dugo pričati.

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme za koncert ‘Vrijeme ljubavi’, i ulaznice potražite na službenoj stranici Eventima

Sljedeći događaj

16 - 21
kol
Murter
Jezera
Jazzera