18
lis
Zagreb
KSET

Zouj

Zagreb | KSET

18. 10. 2022 | 19:00

Zouj

unnamed

share

U utorak, 18.10. u KSET dolazi Adam Abdelkader Lenox kako bi  predstavio svoju šarenu hyperpop reinkarnaciju ZOUJ.
Zouj je projekt multiinstrumentalista i producenta Adama Abdelkadera Lenoxa, već poznatog zagrebačkoj publici po bendu Lingua Nada te rezidencijskom projektu .MOV koji je predstavio 2020. godine.
Nakon što je 2021. izdao kritički hvaljen mixtape Tagat, Zouj je snimio EP Metal koji je izdao krajem rujna za berlinski label City Slang. Spomenuti EP je iridescentan hyperpop svemir koji se ponajviše ističe fantastičnim, inovativnim i toplim zvucima kojima mami sve više slušatelja diljem svijeta. Ovakva potpuna digitalizacija s funky bas linijama, istovremeno distopijska i plesna predstavlja za sad ultimativnu sintezu klupskog i koncertnog doživljaja koja se može čuti u live izvedbi benda.
Osim live benda u kreaciji ove ambiciozne magije sudjeluju mnogi glazbenici, grafički dizajneri, vizualni umjetnici, fotografi, redatelji, animatori, čak i izrađivači igračaka. Ovakav tim umjetnika izrodio je nevjerojatne spotove koji prate i upotpunjuju njegovu glazbu zbog čega čitava skupina ostvaruje angažmane na mnogim poljima i van konteksta koncertnih izvedbi.

Ulaznice za 18.10. mogu se nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna putem sustava Entrio.

Na ulazu će cijena karte biti 70 kuna.

Sljedeći događaj

18
lis
Zagreb
Tvornica kulture
Xavier Rudd