08
kol
2022
Tjedni gramofon

Tjedni gramofon: Nambi Kezić

nambi kezic, tjedni gramofon. spotify

Nambi Kezić (urednica ELLE Croatia) / osobna fotografija

share

Prva gošća kolovoza, mjeseca Ferragosta, simpatična je glavna urednica modnog časopisa ELLE CROATIANambi Kezić. Pripremila vam je kompilaciju domaće glazbene spize: zvučnu peku od sastojaka iz različitih regija Hrvatske, pitke pjesme dozrele i ubrane u različitim dekadama, a sve za, kako kaže, godišnji odmor. Evo kako Nambi opisuje svoj virtualni mixtape posložen na našem Spotifyju:
“Kvalitetan godišnji odmor, kažu, traje barem tri tjedna. Prvi tjedan provedeš u grču od nakupljenog stresa, u drugom grč počinješ otpuštati, a tek u trećem zapravo uživaš. Za one koji nemaju luksuz trotjednog odmora ili one koji opuštanje žele obaviti po ubrzanom postupku, ova playlista zamišljena je kao katalizator maksimalne opuštenosti.
One u kojoj je vrhunac dana lagani vjetrić u hladu, u kojoj domet naprezanja moždanih vijuga postižemo suočeni s menijem za restoransku večeru, one u kojoj rijetko nađemo razloge zbog kojih se isplati maknuti iz savršeno udubljenog mjesta na kauču, u kojoj nap odrađujemo po rasporedu vrtićke djece i u kojoj nam je za sve prigode u danu adekvatan styling kupaći kostim i ručnik. Nekad ni to. Uz obrazac za godišnji prilažem i ovu playlistu, i odjavljujem se za dogledno vrijeme.”

Moglo bi Vas zanimati