13
svi
2024
Vijesti

Ljetna pozornica, 24.7.2024.

Boney M. i Maizie Williams stižu u Opatiju

Boney M. i Maizie Williams

Boney M. i Maizie Williams

share

Boney M. neupitno spadaju među najpoznatije svjetske R&B, reggae, disco i funk sastave u povijesti. Njihove pjesme zauzimale su prva mjesta top ljestvica širom svijeta, prodaja njihovih albuma mjeri se u milijunima, njihove pjesme spadaju među najpoznatije glazbene uratke uopće u povijesti glazbe, a ovog ljeta 24. srpnja na opatijskoj Ljetnoj pozornici publika će imati priliku uživati u koncertu ovih glazbenih legendi!

Nastali u Njemačkoj od strane Franka Fariana, četiri originalna člana: Maizie Williams iz Montserrata, Liz Mitchell i Marcia Barrett s Jamajke i Bobby Farrell s Arube vrlo su brzo postali europska, a zatim i svjetska atrakcija – status koji je Boney M. zadržao do današnjih dana! Njihove pjesme kao što su “Daddy Cool“, “Ma Baker“, “Belfast“, “Sunny“, “Rasputin“, “Mary’s Boy Child/Oh My Lord” i “Rivers of Babylon” ušle su u glazbene enciklopedije kao jedne od najvažnijih glazbenih uradaka uopće.

Godine rada i slave donijele su i neke promjene, Reggie Tsiboe zamijenio je Farrella da bi nakon 10. obljetnice sastav obznanio raspuštanje. No, zaštitno lice sastava, Maizie Ursula Williams, koja je kao britanski model, profesionalna plesačica i pjevačica Boney M. stekla laskavi status svjetske superzvijezde, iznova okuplja sastav što se pokazalo izvrsnom odlukom. Kao Boney M. feat. Maizie Williams nastavljaju oduševljavati milijune širom svijeta legendarnom glazbom, reizdaju pjesme kao što su “Brown Girl in the Ring“, “Hooray! Hooray! It’s a Holi-Holiday“, „Gotta Go Home“, “No Woman No Cry” i dr. te nižu spektakularne nastupe u najvećim svjetskim arenama.

Upravo ove, ali i mnoge druge bezvremenske hitove, Boney M. feat. Maizie Williams izvest će na velikom slavljeničkom koncertu 24. srpnja 2024. na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Kao posebna pogodnost povodom 180. obljetnice turizma u Opatiji, ulaznice po ekskluzivno povoljnoj cijeni od 20 eura mogu se kupiti od ponedjeljka, 13. svibnja 2024. u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici i online na Eventim.hr, kao i na njihovim ovlaštenim prodajnim mjestima. Broj ulaznica je ograničen stoga se savjetuje svim zainteresiranima da ih za ovo jedinstveno glazbeno-plesno iskustvo što prije osiguraju!

Moglo bi Vas zanimati