28
stu
2023
Vijesti

Revelin - Jedan od najboljih svjetskih klubova

Culture Club Revelin ponovno na listi 100 najboljih svjetskih klubova

Culture Club Revelin, Dubrovnik

Culture Club Revelin, Dubrovnik

share

Culture Club Revelin ponovno na listi 100 najboljih svjetskih klubova!

Culture Club Revelin, s oduševljenjem objavljuje svoje ponovno prisustvo na listi 100 najboljih svjetskih klubova (The World’s 100 Best Clubs), prestižnom priznanju koje dodjeljuje International Nightlife Association.

https://www.nightlifeinternational.org/en/congress-awards/100-world-s-best-clubs

Objava je uslijedila na svečanoj dodjeli Golden Moon Awards, spektakularnom događaju održanom u sklopu 9. Međunarodnog kongresa noćnog života u Barceloni.

Culture Club Revelin

Culture Club Revelin

43. na listi: najbolja pozicija od svih hrvatskih klubova, među najboljim svjetskim klubovima iz SAD-a i Španjolske!

Culture Club Revelin osvaja iznimno 43. mjesto na ovoj slavnoj listi, ponosno predstavljajući Hrvatsku kao vodeći klub na popisu. Među najboljim svjetskim klubovima iz SAD-a i Španjolske, Culture Club Revelin uzdiže se visoko, dodajući još jednu sjajnu stranicu uspjeha.

“Ovaj uspjeh je postignuće za Hrvatsku,Dubrovnik i naš vrijedan Revelin tim koji kvalitetno radi što dokazuju uspjesi na brojnim svjetskim izborima. Iskrena zahvalnost svima koji su glasali i podržavali nas i nastavljaju raditi to i dalje. Proslavimo zajedno ovaj uspjeh već ove subote i nazdravimo za još mnogobrojne noći glazbe, plesa i nezaboravnih iskustava!” istaknuli su iz kluba Revelin.

Moglo bi Vas zanimati