06
kol
2024
Vijesti

Poseban akustični set

Dino Jelusić otvara spektakl Eda Sheerana na zagrebačkom Hipodromu

Dino Jelusić

Dino Jelusić /Matej Grgić

share

Svjetska superzvijezda Ed Sheeran u subotu 10. kolovoza po prvi puta stiže u Hrvatsku gdje će na zagrebačkom Hipodromu održati koncertni spektakl godine, a koji će otvoriti jedna od najvećih domaćih glazbenih zvijezda – Dino Jelusić.

Dino za ovaj poseban nastup priprema i poseban akustični set te je počašćen zbog poziva da upravo on otvori najveći koncert u Hrvatskoj ove godine:

Velika je čast bila dobiti poziv da otvorim koncert za najuspješnijeg popularnog izvođača posljednja dva desetljeća i to u svojem gradu. Dugo nisam održavao akustične koncerte, malo ću se drukčije pripremiti i atmosfera će biti drukčija nego na koncertima Jelusicka. Vidimo se u subotu na Hipodromu!“, izjavio je Dino.

Ova vijest stiže nakon za Dina uspješne godine u kojoj je sa svojim autorskim bendom Jelusick osvojio nagradu Porin u kategoriji Najboljeg rock albuma godine za debitantsko izdanje “Follow the Blind Man“, a koji su promovirali na rasprodanim koncertima i festivalima diljem Europe i Južne Amerike.

Jelusick / foto: Filip Bušić

Jelusick / foto: Filip Bušić

Zanimljivost je i da će Dino u subotu održati čak dva koncerta na dva hipodroma. Tako će nakon nastupa na zagrebačkom u istoj večeri nastupiti i na sinjskom hipodromu sa svojim bendom Jelusick na koncertu u sjećanje na prerano preminulog glazbenika Branimira Vugdeliju.

Ulaznice za koncert Eda Sheerana još su u prodaji, a dostupne su u sustavu Eventim, a nadolazeće koncerte benda Jelusick potražite na linku.

Moglo bi Vas zanimati